Haber Samsung Android 4.4.4 Güncelleme tablosu

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Android 4.4.4 Güncelleme tablosu
Birkaç gün önce Samsung Note 2 için Android L güncellemesini iptal(!) ettiğini açıklamıştı.Bu yeni haber biraz olsada orjinal yazılım kullananların yüzünü güldürecektir.

Android 4.4.4 alacak cihazlar ve tahmini dağıtım tarihleri:

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, Kingmortall, MaxipmaN ve 2 diğerleri

Metin137

Metin137

Üye
Bilgilendirme için saol Nakalım ne gibi değişiklikler olucak

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
1 Aya Kalmaz S4'e Gelir

0MG90

0MG90

Üye
S4 miniye gelemedi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 için sevindim note 3 Türkiye içinse daha beklicez ocakta rusya Şubat ortası stock Türkiye olur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıralamada s5 s4 ve note 3 te exynos modeller üstte yer almış ince bi detay olabilir.

aslanxdd

Üye
Bu foto sizintilari nerdenAndroid l ile ilgili haber var mi?

vhogy

Üye
Anlamıyorum şu samsungu. Bir telefon ürettiysen üretimi kapattıktan sonra alınan son telefonun garanti süresi bitene kadar güncelleme vereceksin arkadaş. Hala sattığın bir telefon için güncelleme vermemek nedir?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
beytullah6767

beytullah6767

Üye
:eller:

MaxipmaN

Üye
Anlamıyorum şu samsungu. Bir telefon ürettiysen üretimi kapattıktan sonra alınan son telefonun garanti süresi bitene kadar güncelleme vereceksin arkadaş. Hala sattığın bir telefon için güncelleme vermemek nedir?
garanti ile ilgisi yok şuandan itibaren note2 alan birinin 2sene güncelleme beklemesi komik olur

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız bunu tek samsung yapmıyor malesef.Günümüzdeki bütün firmalar böyle.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
her modelin farkli versiyonlarini cikarmasa daha cok modele guncelleme verebilirdi belki de

AHKE

AHKE

Üye
4.4 .4 ne degisiklikler olur sizce

vhogy

Üye
garanti ile ilgisi yok şuandan itibaren note2 alan birinin 2sene güncelleme beklemesi komik olur
iphone destek veriyor ama eski modellere. Sadece ios 8 geldiğinde batırdı güncelleme işini. Oda diğer markalardan öğrendi bunu. Bir ürün satıyorsan destek vereceksin arkadaş. Sen kullanıcı olarak bunu dersen hakediyorsun bence bu politikayı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt