S4 miniye gelemedi

Vardıda sağolsun admin kitlemeden duramıyor!Bu foto sizintilari nerdenAndroid l ile ilgili haber var mi?
garanti ile ilgisi yok şuandan itibaren note2 alan birinin 2sene güncelleme beklemesi komik olurAnlamıyorum şu samsungu. Bir telefon ürettiysen üretimi kapattıktan sonra alınan son telefonun garanti süresi bitene kadar güncelleme vereceksin arkadaş. Hala sattığın bir telefon için güncelleme vermemek nedir?
Yalnız bunu tek samsung yapmıyor malesef.Günümüzdeki bütün firmalar böyle.Anlamıyorum şu samsungu. Bir telefon ürettiysen üretimi kapattıktan sonra alınan son telefonun garanti süresi bitene kadar güncelleme vereceksin arkadaş. Hala sattığın bir telefon için güncelleme vermemek nedir?
Rusya çoktan aldı diye biliyorum ondanKasım yazıyor ya orada.. bakalım bize de bu ay içinde listebaşıyız![]()
Megaya gelmiyosa s4 miniyede gelmez tüh tühVardıda sağolsun admin kitlemeden duramıyor!

Dalvik değilde ART gelse harika olur malum bize gelmemişti.4.4 .4 ne degisiklikler olur sizce
nexus a 4.4.4 gelmişti onda ne degisiklik vardıDalvik değilde ART gelse harika olur malum bize gelmemişti.
iphone destek veriyor ama eski modellere. Sadece ios 8 geldiğinde batırdı güncelleme işini. Oda diğer markalardan öğrendi bunu. Bir ürün satıyorsan destek vereceksin arkadaş. Sen kullanıcı olarak bunu dersen hakediyorsun bence bu politikayı.garanti ile ilgisi yok şuandan itibaren note2 alan birinin 2sene güncelleme beklemesi komik olur