Haber Microsoft'tan Yeni Bir Fotoğraf Paylaşım Uygulaması Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'tan Yeni Bir Fotoğraf Paylaşım Uygulaması Geldi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft bugün duyurusunu yapmasının ardından üç büyük platform İOS, Android ve Windows Phone için yeni bir fotoğraf paylaşım uygulamasını kullanıcıların beğenisine sundu.

XİM adlı uygulamayla kamera rulo, Instagram, Facebook ya da OneDrive gibi çeşitli kaynaklardan gelen fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

512 MB Ram desteği de bulunan XİM adlı uygulamayı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ErenMSC

Üye
Haber icin tsk

hitafnalsa

Üye
Telefonlarının arkasında en iyi şekilde duran şirket microsoft olsa gerek. Baksanıza uygulamanın tanıtımında lumialar havada uçuşuyor.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve kaygisiz43
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Türkiye için indirime açılmamış.
Haber için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: emz
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Android için sadece mevcut sanırım oda ABD market için IOS da mevcut değil :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android için sadece mevcut sanırım oda ABD market için IOS da mevcut değil :hmmm

sırasıyla Windows Phone,İos ve Android linkleri

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet ortak işte aynen dediğim gibi daha mevcut değil sabaha yayınlanır ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Snapchat benzeri uygulama yapacak deniyordu bu o sanırım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefonlarının arkasında en iyi şekilde duran şirket microsoft olsa gerek. Baksanıza uygulamanın tanıtımında lumialar havada uçuşuyor.
Haha doğru diyorsun :kıskıs:
Uygulamayı indiricem bi deneyeyim bakalımDeğerlendirme yok
Ne yazık ki bu uygulama sizin pazarınızda mevcut değil. diyor

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa
pirenuri

pirenuri

Üye
Microsoft gibi bir şirket kendi uygulaması tanıtırken Appleın urununu kullanıyorsa bu hem kendi urunlerine guvensizliğin hem de apple a karşı buyuk bir ezikliğinin göstergesidir. Hiç bir şey beni MSden bu kadar soğutmamıştı

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa

hitafnalsa

Üye
Microsoft gibi bir şirket kendi uygulaması tanıtırken Appleın urununu kullanıyorsa bu hem kendi urunlerine guvensizliğin hem de apple a karşı buyuk bir ezikliğinin göstergesidir. Hiç bir şey beni MSden bu kadar soğutmamıştı
Bu ilk değil ki daha bir çok videosunda ya androidli bir telefon ya da iphone ile tanıtımları yapıyor. Şuana kadar Wp kullandıklarını görmedim videolarında. Zamanında o kadar heyecanla ve umutla aldığım telefonu en kısa sürede bir daha wp a dönmemek üzere değiştireceğim. Üstelik insanın en çok zoruna gidende uygulamalarında ios ve androidde daha çok destek veriyor. Minecraftı satın aldı mine craft wpda yok, foursquare ile ortaklıkları var 4sqrın ve swarmın hali ortada. Hiç beklemediğim şekilde pişman oldum bu telefondan.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
aklıma şuan ilk gelen şey belki 3 platform içinde ayrı ayrı video yapılmıştır araştırmak lazım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber için

Üst Alt