Ban yer miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Kimlik bunalımına girmede :ehe

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kuralları okuyun ban yemeyin takipteyim

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Mesut Aktaş
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

kevin18

Üye
En basiti ip adresinden ban yersin bir daha o servera giremesin :) yani doğal olarak siteye de ip ye bakarakta kaçtane hesabın var çıkar.

NEXUS

NEXUS

Üye
En basiti ip adresinden ban yersin bir daha o servera giremesin :) yani doğal olarak siteye de ip ye bakarakta kaçtane hesabın var çıkar.
İp değiştirmek o kadar kolay ki , örnek modem aç kapa yeni ip ;)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yöntemleri deneyin gençler :cool

Charles Bukowski

Charles Bukowski

Üye
    Konu Sahibi
Ben sahte hesap kullanmıyorum ki.Eski hesabım kapatıldı bende bu hesapla devam ediyorum.

furkankaya559758

Üye
Beğeni kasmak,Ceza almış üyeliği üstüne alınan üyelik ise,Forum kurallarının tümü veya bir kaçının ihlali durumunda hesaplar açılmaksızın kapanır.Bu durumu kontrol için gerekli mekanızmalarımız mevcut.

Bu konu açılmışken şunu belirteyim geneli itibariyle yerleşen kanı sürekli ban yermiyim olmamalı. Paylaşımcı,yardımsever saygı ve sevgi çerçevesini koruyan hiç bir kimse bırakın forumu günlük yaşantısında dahi başarılı bir kişiliktir şahsen nazarımda.

Bu nedenle ne yazık ki bazı arkadaşlar klavye başından hakaretler etmeyi, saygı ve sevgi çerçevesini hiçe saymayı üstünlük olarak görmektedirler.

Keyifli Forumlar
Ben Tapatalk'da kullanmak için eski kullanıcı adımla benzer isimde bir hesap açtım. Yalnız eski üyeliği kapatmak istiyorum. Öyle bir şey yapabilir miyim? Amacım eskisini kapatıp sadece bu kullanıcı adımı kullanmak.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Özelden iletişime geçiniz benimle @furkankaya559758

Takipçi Satın Al

Üst Alt