ya bu ara wp li bir cihaz almak istiyorum da lumia 1020 güzel almayi düşünuyorumda xbox live da Xbox oyunlarimi oynaniyor bide o cihaz adreno 225 le nasil aciyo agir oyunu
büyük ekran hic sıkınti değil 1520 baya iyi bir cihaz da birde şu xbox var içinde o ne işe yarıyor?Oyun oynayacaksan ve büyük ekran sıkıntı değilse 1520 al
himmm o zaman başka bakalım sey iyi aslinda galaxy kzoom 67 fps aliyodu antutu benchmarktan ama ben wp li bir cihaz istiyorum bide şu wp cihazlarda xbox varya o ne işe yarıyor bi bilgin varmi1020 tavsiye etmem onun önü kapatıldı gibi birşey oldu.Pek bi geleceği yok telefonun.Kamera odaklı istiyorsan arkadaşların tavsiye ettiği telefonlara bir bak onların kameralarıda iyidir

himmmm anladım bende Xbox oyunu filan calistiriyo zannediyodumXbox dediğimiz müzik, video ve oyunlar olarak ayrılıyor. Onlarla yapıyorsun işlerini. Ama oyun kısmı artık çok etkili değil. İşte arkadaşlarınla falan oynarken Google game tarzı birşeyler oluyor. Online oynamaya yarar![]()
ya zaten ikinci el alicagim icin bütçe fazla sıkınti degil@emz çok iyi açıklamış , xbox Google game den güzel , adreno ile kasma 0 wpde bende 920 var fifa 15 en çok telefonu kasan oyunlardan bende sadece bi girişte kasıyor çok az oda yani , sonrasında kasma 0 bana kalırsa butçen de iyise ya şu güneş enerjisi ile şarj olan telefonu bekle yada 1030 u bekle yada 1520 al , android istersen Xperia Z3 derim yada LG G3 öneririm![]()
ama daha önce sony kullandim pek memnun kalmadim işin acikcasi z3 almam z2 ile aralarinda hiç bir fark yok bi kac ses özelliği dişinda ? ben g flex dusunuyorum android olarak 1030 biraz zor olur almasida 1520dr pahalı piyasasi ucuzlasi lazim biraz gene kaldik g flex e benim icin çözünurluk düşük olmasi daha iyi çünkü daha cok fps aliyo 60-65 fps aliyo g flex antutu 4 tenbüyük ekran hic sıkınti değil 1520 baya iyi bir cihaz da birde şu xbox var içinde o ne işe yarıyor?

g2 hoşuma gotmiyor ips ekran nBüyük ekran oyunlarda kaliteye işe yarar fotoğrafların telefon ekranında daha buyuk gözükmesine , sadece pc desteği veren sitelere mobilden giriş yaptığında daha basit işlem yapmanı sağlar , 1320 yide düşünebilirsin G Flex alacağına G2 al ? Türkiye pazarı pek geniş değil ama git gide genişleyen bir telefon var , Asus Zenfone serisini duşun Bi derim ben![]()
valla bizim burda çok zor kimsenin elinde görmedim şu ana kadarHer Türkcell ve Avea servisinde Asus Zenfone parçalarını bulabilirsin , Ankara da öyle yani![]()
aynen ya benim dikkatimi g flex çok çekiyo telefonun test videolarını izle neler neler yapıyolar banamısın demiyo telefon adam 2 metreden atıyo sadece kasası eziliyo ne kırık ne bişey benim note 2 1 metreden düştü ekran tuzla buzDoğrudur o zaman sen daha çok Lumia veya LG ye yonel derim , Lumia 930 u düşünebilirsin?
ne biliyim ya lumia 920 eskidi gibi ama g flex e bi bak istersen acayip sağlamSamsunglar sağlam değildir sağlam telefon istiyosan NL920 derim![]()