Huawei Ascend Y320 Custom Rom Ve Root Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

scx4100

Üye
Cince root apk yi indirdim ve kurdum. Buyuk root butonu etrafinda cember isik donup duruyor ama o kadar. Yeniden baslar denmis, o da olmadi. Upturkey' deki dosya da inmiyor. Baska bir onerisi olan var mi

KingDroid

KingDroid

Üye
Cince root apk yi indirdim ve kurdum. Buyuk root butonu etrafinda cember isik donup duruyor ama o kadar. Yeniden baslar denmis, o da olmadi. Upturkey' deki dosya da inmiyor. Baska bir onerisi olan var mi
Vroot olur [emoji106]

KingDroid

KingDroid

Üye
5 dk beklemen gerekli
Sana bir apk kurdurmasi lazım
Onun kurulmasına izin verdin mi?

scx4100

Üye
Apk yi kurdum. Ortasinda ROOT yazan yuvarlak bir dugme cikiyor. Dugmeye basip epeyce bekledim ama beceremedim herhalde . root checker ile kontrol ettim, beceremedim. Vroot ile de beceremedim

KingDroid

KingDroid

Üye
Apk yi kurdum. Ortasinda ROOT yazan yuvarlak bir dugme cikiyor. Dugmeye basip epeyce bekledim ama beceremedim herhalde . root checker ile kontrol ettim, beceremedim. Vroot ile de beceremedim
Ben milyon defa root ettim cihazımı

scx4100

Üye
Apk yi kurdum. Ortasinda yuvarlak ROOT yazan bir dugme cikiyor. Ona basip bekliyorum. Linkte resimdeki cince bir sey cikiyor. Resmin altinda cince.bir sey yaziyor. Ona da basiyorum ama sonuc yok..beceremedim. Vroot ile de sonuc alamadim. Root checker ile kontrol ettim. Sonuc olumsuz :(

KingDroid

KingDroid

Üye
Root uygulaması bu değil

KingDroid

KingDroid

Üye

KingDroid

KingDroid

Üye
Up turkey linki sağlam

scx4100

Üye
baslangic bu sekilde oluyor. Sonra ilk verdigim resimdeki gibi oluyor

KingDroid

KingDroid

Üye
Dur ben sana kendi root uygulamamı atarım

scx4100

Üye
upload linkin saglam oldugundan emin misin hocam ? Bu aralar sansim i yi gitmiyor

KingDroid

KingDroid

Üye
Al kendim upload ettim

taha

taha

Üye
Huawei g610 nasıl bir telefon samsungun hangi telefonuna denk yada özellik olarak nedir tam olarak
Zamsung sevmediğim için bi kiyaslama yapamam ama 2 divix film izledim 3,4 saatlik telde hicbir isinma gibi bir durum yok 1gb ram var oyunlarda da donma veya takilma olmadi
upload linkin saglam oldugundan emin misin hocam ? Bu aralar sansim i yi gitmiyor
Bu uygulama ile 3 ayri modeli rootladim.

• Beğen
Tepkiler: scx4100

scx4100

Üye
Apk yi kurdum ve calistirdim. 2dk sonra ok isareti cikti ve yeniden baslatti. Root checker root olmadigini soyluyor. Acaba root kontrolunu baska nasil yapabilirim

KingDroid

KingDroid

Üye
Apk yi kurdum ve calistirdim. 2dk sonra ok isareti cikti ve yeniden baslatti. Root checker root olmadigini soyluyor. Acaba root kontrolunu baska nasil yapabilirim
Yazılım güncellemesini yapmadıysan olmayabilir

scx4100

Üye
. programi yeniden calistirdigimda cikan goruntu buYakin zamanda yazilim guncellemesi uyarisi gelmisti. Ben de.guncellemistim. manuel yazilim guncelleme yapmadim ( eger varsa )

KingDroid

KingDroid

Üye
Root olmuş telefonun
Marketten super su indir
Su kodu güncellensin mi derse evet de
Gelen pencerede 3 sn bekle mavi butona bas
Yükleme başarılı olursa
Super su nun ayarlarından supersu'yu sisteme kur de temizlik falan diyecek tamam de telefonun biraz sonra yeniden başlayacak

KingDroid

KingDroid

Üye

scx4100

Üye
Sayende yaptim hocam :) checker de ok dedi. Simdi gereksiz uygulama vs kaldirarak hizlandirma nasil yapabilirim ?Build.prop nerdedir ? Root explorer ile bulamadim edit: system klasoru icindeymis

Son düzenleme:

Üst Alt