Vroot olur [emoji106]Cince root apk yi indirdim ve kurdum. Buyuk root butonu etrafinda cember isik donup duruyor ama o kadar. Yeniden baslar denmis, o da olmadi. Upturkey' deki dosya da inmiyor. Baska bir onerisi olan var mi
5 dk beklemen gerekliCince root apk yi indirdim ve kurdum. Buyuk root butonu etrafinda cember isik donup duruyor ama o kadar. Yeniden baslar denmis, o da olmadi. Upturkey' deki dosya da inmiyor. Baska bir onerisi olan var mi
Ben milyon defa root ettim cihazımıApk yi kurdum. Ortasinda ROOT yazan yuvarlak bir dugme cikiyor. Dugmeye basip epeyce bekledim ama beceremedim herhalde . root checker ile kontrol ettim, beceremedim. Vroot ile de beceremedim

Zamsung sevmediğim için bi kiyaslama yapamam ama 2 divix film izledim 3,4 saatlik telde hicbir isinma gibi bir durum yok 1gb ram var oyunlarda da donma veya takilma olmadiHuawei g610 nasıl bir telefon samsungun hangi telefonuna denk yada özellik olarak nedir tam olarak
Bu uygulama ile 3 ayri modeli rootladim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızupload linkin saglam oldugundan emin misin hocam ? Bu aralar sansim i yi gitmiyor
Yazılım güncellemesini yapmadıysan olmayabilirApk yi kurdum ve calistirdim. 2dk sonra ok isareti cikti ve yeniden baslatti. Root checker root olmadigini soyluyor. Acaba root kontrolunu baska nasil yapabilirim