Telefon Tavsiyesi Dark Evo E40 İle İlgili Görüşlerinizi Yazar Mısınız ? Pişman olur muyum ?

Sponsorlu Bağlantılar

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Dark Evo E40 İle İlgili Görüşlerinizi Yazar Mısınız ? Pişman olur muyum ?
arkadaşlar şuan için bütçeme en uygun olan dark evo e40 ve gittigidiyorda günün fırsat ürünü olarak 379 liraya sunuluyor. bununla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim oyunlarda vs. kasar mı ? normal kullanımda donma olayı nasıl ? almakla hata mı yaparım ?

telefonun özellikleri şöyle

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
600 liraya alacagin s3miniden kat kat iyi bence hem saf hem daha iyi bi islemci

turkishield

turkishield

Üye
512 MB ram mi ? Facebook uygulamasını indirdiğin an bu telefon kasılmaktan kendini kapatır :naughty: özelliklerden anladığım kadarıyla Samsung Wonderla aynı sınıfta..iki üç uygulamaya kurunca kasılmaya başlar telefon..telefonu nasıl hızlandırırım diye dert yanarsın forumlarda benden söylemesi kardeşim :utan

• Beğen
Tepkiler: FK5896 ve muhammettvurucu
çaminci

çaminci

Üye
512 MB ram mi ? Facebook uygulamasını indirdiğin an bu telefon kasılmaktan kendini kapatır :naughty: özelliklerden anladığım kadarıyla Samsung Wonderla aynı sınıfta..iki üç uygulamaya kurunca kasılmaya başlar telefon..telefonu nasıl hızlandırırım diye dert yanarsın forumlarda benden söylemesi kardeşim :utan
Aynen öyle en az 1 gb ram olacak yoksa stabil kullanamazsın

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
FK5896

FK5896

Üye
kesinlikle katılıyorum 1 gb altı ram'i olan cihazlara bakma bile. pişman olursun. bulabilirsen S2 al ondan daha iyidir bence en azından ram'i yüksek. (1 gb) :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
400 e lumia 520 bulabilirsin aslinda

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
600 liraya alacagin s3miniden kat kat iyi bence hem saf hem daha iyi bi islemci

Aynen öyle en az 1 gb ram olacak yoksa stabil kullanamazsın

kesinlikle katılıyorum 1 gb altı ram'i olan cihazlara bakma bile. pişman olursun. bulabilirsen S2 al ondan daha iyidir bence en azından ram'i yüksek. (1 gb) :)

buradan şunu anlıyorum telefon alacaksan 600 lirayı gözden çıkaracaksın en azından 1 gb ram olan bir telefon alacaksın diyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki yıl başına kadar bekle emir :( elden gelen başka bir şey yok sanırım. ne yapalım orta yollu olsun demeyeceğiz demekki. en iyisi neyse onu alacağız. yapacak başka birşey yok. yardımlarınız için teşekkürler

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
buradan şunu anlıyorum telefon alacaksan 600 lirayı gözden çıkaracaksın en azından 1 gb ram olan bir telefon alacaksın diyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki yıl başına kadar bekle emir :( elden gelen başka bir şey yok sanırım. ne yapalım orta yollu olsun demeyeceğiz demekki. en iyisi neyse onu alacağız. yapacak başka birşey yok. yardımlarınız için teşekkürler
sahibinden.com da sıfır kutulu S2 görmüştüm 390 lira ona da bakabilirsin istediklerinin fazlasını sunabilir bence :)

• Beğen
Tepkiler: emir28
turkishield

turkishield

Üye
600-650 lira biriktir bi nexus 4 al sonra da bol bol dua et bana :)

• Beğen
çaminci

çaminci

Üye
Asus Zenfone 4
450 lira küsür 1gb ram var hem

• Beğen
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com da sıfır kutulu S2 görmüştüm 390 lira ona da bakabilirsin istediklerinin fazlasını sunabilir bence :)

600-650 lira biriktir bi nexus 4 al sonra da bol bol dua et bana :)

Asus Zenfone 4
450 lira küsür 1gb ram var hem

tavsiyelerinizi değerlendireceğim arkadaşlar en azından 1 ay daha beklemem gerektiğini fark ettim sayenizde. yoksa a101'deki o işe yaramaz telefonu alıyordum neredyse :) yardımlarınız için teşekkür ediyorum. bu sayede şunu da öğrendim android telefonun olacaksa 1GB ram den aşağısını almayacaksın.performans vs. istiyorsan paraya da kıyacaksın :) şu da var ki marka falan önemli değil önemli olan telefonun kalitesi ve özellikleri sevis olanakları falan. teşekkür ediyorum herkeze 600 lira para biriktirdiğimde tekrar sizlerin o çok değerli görüşlerine başvurup güzel bir telefon için buradan sizlere yazacağım. iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: FK5896

Emre

Üye
Asus-Nokia Üzecek Gibi Ben Böyle Tlf Görmedim Bu Fiyata

Lumia 525(1Gb) Daha İyi Teknosa'da 400 Tl Sifir 520 Eskidi Artık 512mb Ramla.

Fenomenon

Fenomenon

Üye
facebook 50mb ram yiyor. face massager 30mb ram yiyor. benim kuzende L5 II var. 512mb ramden 24mb ram boş kalıyor haliydi çok kasıyor.
işlemci hızı vs iyi ama ram çok sıkıntı olur. ama face gibi çok ram harcayan uygulama yüklemezsen, root atıp greenify yükleyip sürekli ram temizlersen sorun olmayabilir.
arkadaşların dediği gibi ya 400'e lumia 525 al ya 2. el bir telefon al yada zenfone 4 düşün.

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Malesef android cephesinde 512 Mb yeterli değil.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumai cephesinden 525 - 820 -1320 tavsiye ederim.

• Beğen
ByEmre221

ByEmre221

Üye
benim sana tavsitem lumia 525 vi bi araştır ;)

• Beğen

Üst Alt