Öneri Bilgisayara Çift İşletim Sistemi Olarak Android Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayara Çift İşletim Sistemi Olarak Android Yükleme
Arkadaşlar Pc'ye Windows 8'in Yanında Android'i kurmak istiyorum herangi bir sürümü olabilir. bunu nasıl yapabilirim?

0MG90

0MG90

Üye
Virtual Box ile kurabilirsin sanırım

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

ErenMSC

Üye
Biri c biri d ye kur, yada wmware ile kur.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
android.iso halinde indirip usb yazdır, pc açılırken usbden başlat. Sonra, windows'un kurulu olmadığı diske androidi kur. Konusu var çok yerde ama çok bug var, kullanışsız, gereksiz. Zaman kaybetmek istiyorsan dene. Sonra silersin zaten.

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
ben deneme amaçlı kurmak birde android uygulamalarını indirmek istiyorum internetten aradım biraz karışık geldi , virtual pc ile kurulabiliyorsa nasıl kurabilirim. :D bu sitede varsa l,nk atabilirmiasiniz veya başka sitede ise özelden atın :)

ErenMSC

Üye
ben deneme amaçlı kurmak birde android uygulamalarını indirmek istiyorum internetten aradım biraz karışık geldi , virtual pc ile kurulabiliyorsa nasıl kurabilirim. :D bu sitede varsa l,nk atabilirmiasiniz veya başka sitede ise özelden atın :)
Virtual pc dense Wmware öneririm. Kurulumu için googleden aratsan çıkacaktır :)

-Emre

-Emre

Üye
android uygulamaları için pcin iyiyse bluestacksi öneririm. benim i3 + 8 gb ram + 2 gb gddr 3 paylaşımsız ekran kartı tüm oyunlar bugsuz :pro:he birde çift işletim sisteminde windows yanına android olursa diskte format (biçim yani fat32 ntfs exfat ext4 gibi ) sorunları olabiliyor. ancak kullanımda hiç bir sorun yok kitkat 4.4.4 kurabilirsin.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer hdd ye kurup dual boot olarak kullanamk istiyorsan format atıp önce android onunda üzerine windows kurarsan olabilir yoksa windows uçar (aslında iki şekildede siliniyor) ama eğer hdd de kurmaz iseniz usb den boot edebilirsiniz

The Shadow

The Shadow

Üye
Asıl amaç uygulamaları açmaksa bluestacks tavsiye ederim ama illa istiyosan usb, dvd vb. bişeye yazdırıp kurabilirsin istediğin android sürümünü :)

eğer hdd ye kurup dual boot olarak kullanamk istiyorsan format atıp önce android onunda üzerine windows kurarsan olabilir yoksa windows uçar (aslında iki şekildede siliniyor) ama eğer hdd de kurmaz iseniz usb den boot edebilirsiniz
Windows uçmaz. Android kurulumu sırasında onu da elle ayarlayabilirsin. Androidteki GRUB kurulmasın yeter. O zaman başlatmalarda sıkıntı çıkabiliyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Asıl amaç uygulamaları açmaksa bluestacks tavsiye ederim ama illa istiyosan usb, dvd vb. bişeye yazdırıp kurabilirsin istediğin android sürümünü :)

Windows uçmaz. Android kurulumu sırasında onu da elle ayarlayabilirsin. Androidteki GRUB kurulmasın yeter. O zaman başlatmalarda sıkıntı çıkabiliyor.
windowsun bazı azizlikleri var eğer iki adet windows kurmuyorsanız windowsu sonra kuracaksınız ama eğer mac os gibi linux (buna android ubuntu pardus vs. dahil) bir işletim sistemi kurarsanız eğer belgeleriniz ikincil bir depolamada değilse silinir ya da tekrar kurmanız gerekir çünkü windows ext3 veya ext4 isiyor bunu için hdd nizi ya da sdd'inizi biçimlendirip iki ayrı bölüm yapmanız gerekir (windows uçar elbette)
fakat ikincil bir hdd yada sdd varsa ve içinde hiç bir şey yoksa androidi rahatla kurup dual boot olarak kullanabilirsiniz (tabi önce windows hddsini çıkarmanızı tavsiye ederim yoksa verilerinizin üzerine istemeden bir şeyler yazabilirsiniz

The Shadow

The Shadow

Üye
windowsun bazı azizlikleri var eğer iki adet windows kurmuyorsanız windowsu sonra kuracaksınız ama eğer mac os gibi linux (buna android ubuntu pardus vs. dahil) bir işletim sistemi kurarsanız eğer belgeleriniz ikincil bir depolamada değilse silinir ya da tekrar kurmanız gerekir çünkü windows ext3 veya ext4 isiyor bunu için hdd nizi ya da sdd'inizi biçimlendirip iki ayrı bölüm yapmanız gerekir (windows uçar elbette)
fakat ikincil bir hdd yada sdd varsa ve içinde hiç bir şey yoksa androidi rahatla kurup dual boot olarak kullanabilirsiniz (tabi önce windows hddsini çıkarmanızı tavsiye ederim yoksa verilerinizin üzerine istemeden bir şeyler yazabilirsiniz
Şans işi aslında. Eğer hdd nin tüm hafızasına windows kurulmuşsa verinin en yakın olduğu yere kadar bir ayırma işlemi yapılabilir ama ne kadar olacağı değişir her zaman 500 MB de kalabilir 50 GB de. Hdd büyük boyutluysa genellikle yeterli alan kalıyor ama. Orayı temizleyip elle seçerek kurabilirsin kurulum sırasında.

M.Enes

Üye
Bence bluestacks kullan her işini görür

omerdeniz99

omerdeniz99

Üye
android tablet al paran varsa ya da bluestacks

Üst Alt