Bi başlat menüsü gerisi palavra : )Ben 10 lafını öyle köklü değişiklik olarak görmüyorum. Olay tamamen reklam. Başka hiçbirşey değil. 9 koymadılar çünkü tükürdüklerini yalamak gibi bir şey olacaktı 9 koymadılar çünkü hata yaptıklarını kabul etmek istemediler. 9 da 8 de sevilmeyen şeyleri değişmiş olacaktı ve herkesin gözünde 9 8 in devamı gibi bir his uyandıracaktı ama 10 adı herkeste bir kıpırtı yarattı. Acaba sistem baştan aşağı değişiyormuydu algısı yaratıldı bide tanıtımda yeni nesil işletim sisteminin ilk adımını atrık deyince istenilene ulaşılmış olunacaktı istenilen 8 i unutturmak. Olay tamamen psikolojik yoksa gelen şeyler! Hiçte 10 yapacak bir güncelleme değil. 9 da gayet olurdu. Hatta bence 8.7 bile deseler yadırganmazdı
Ben 10 lafını öyle köklü değişiklik olarak görmüyorum. Olay tamamen reklam. Başka hiçbirşey değil. 9 koymadılar çünkü tükürdüklerini yalamak gibi bir şey olacaktı 9 koymadılar çünkü hata yaptıklarını kabul etmek istemediler. 9 da 8 de sevilmeyen şeyleri değişmiş olacaktı ve herkesin gözünde 9 8 in devamı gibi bir his uyandıracaktı ama 10 adı herkeste bir kıpırtı yarattı. Acaba sistem baştan aşağı değişiyormuydu algısı yaratıldı bide tanıtımda yeni nesil işletim sisteminin ilk adımını atrık deyince istenilene ulaşılmış olunacaktı istenilen 8 i unutturmak. Olay tamamen psikolojik yoksa gelen şeyler! Hiçte 10 yapacak bir güncelleme değil. 9 da gayet olurdu. Hatta bence 8.7 bile deseler yadırganmazdı

Ben 10 lafını öyle köklü değişiklik olarak görmüyorum. Olay tamamen reklam. Başka hiçbirşey değil. 9 koymadılar çünkü tükürdüklerini yalamak gibi bir şey olacaktı 9 koymadılar çünkü hata yaptıklarını kabul etmek istemediler. 9 da 8 de sevilmeyen şeyleri değişmiş olacaktı ve herkesin gözünde 9 8 in devamı gibi bir his uyandıracaktı ama 10 adı herkeste bir kıpırtı yarattı. Acaba sistem baştan aşağı değişiyormuydu algısı yaratıldı bide tanıtımda yeni nesil işletim sisteminin ilk adımını atrık deyince istenilene ulaşılmış olunacaktı istenilen 8 i unutturmak. Olay tamamen psikolojik yoksa gelen şeyler! Hiçte 10 yapacak bir güncelleme değil. 9 da gayet olurdu. Hatta bence 8.7 bile deseler yadırganmazdı
Daha hiç birşey açıklanmadan herşeyi biliyormuş gibi konuşmak ? Windows kolunda çalıştığınızı bilmiyordum.
daha bir sürü şey eklenebilir kararlı sürüm değil bu yani 1 gün sonra ne olacağı belli bu yüzden şuan sistem adına tam olara konuşmak hata olur daha uzun bir süre var tam sürüm çıkmasına bu neden arkadaşla haklı yani zaman gösterecek nelerin yeni olduğunuDaha hiçbirşey açıklanmadı mı? Daha neyin açıklanmasını bekliyorsun adam lansmanda diyeceğini dedi. Eğer izlediysen birazda yapılan haberleri takip ettiysen bunları söylemek çok normal olur. Ben naçizane kendi görüşlerimi düşüncelerimi paylaştım hoşuna gider gitmez benim dediklerim %100 doğrudur da demiyorum. Herşeyi zaman gösterecek. Şunu da unutma görünen köy kılavuz istemez.
Daha hiçbirşey açıklanmadı mı? Daha neyin açıklanmasını bekliyorsun adam lansmanda diyeceğini dedi. Eğer izlediysen birazda yapılan haberleri takip ettiysen bunları söylemek çok normal olur. Ben naçizane kendi görüşlerimi düşüncelerimi paylaştım hoşuna gider gitmez benim dediklerim %100 doğrudur da demiyorum. Herşeyi zaman gösterecek. Şunu da unutma görünen köy kılavuz istemez.
daha bir sürü şey eklenebilir kararlı sürüm değil bu yani 1 gün sonra ne olacağı belli bu yüzden şuan sistem adına tam olara konuşmak hata olur daha uzun bir süre var tam sürüm çıkmasına bu neden arkadaşla haklı yani zaman gösterecek nelerin yeni olduğunu
şu andan sonra stabilite hata giderme ve güvenlik açıkları kapatma üzerine bir gelişme sureci olacağını düşünüyorum çok ufak makyajlamalar gelir görsel olarak.Microsoft'tan en azından PC sektörü konusunda köklü veya radikal bir değişiklik beklemek bence hayalcilik. Adamlar, 7'de Aero arayüzü ile belki de klasik Windows segmentinin en iyi işletim sistemini yaptılar, sonra değişiklik istendi çoğu kesim tarafından, Metro arayüzüyle 8'i çıkardılar, 7'den 8'e geçen adam haliyle " bu ney la " deyince, 10'da de hem klasik masaüstü kullanıcılarını hem de tablet vs. kullanıcılarını da memnun edecek bir işletim sistemi yapıldı ama hala beğenilmiyor. 8'de getirilen yenilikleri beğenmedin, eski düzeni istedin, e adamlar sana eski düzeni kullanma imkanı da verdi. Daha hala " yenilik! yenilik! " diye beklentilerin içine girilmesini abes buluyorum açıkçası. Ha bunu mobil sistem için yüzlerce hatta binlerce kez söyleyebiliriz fakat Microsoft PC'de yapabileceği en üst sınıra ulaştı bana göre. Daha ne yapmaları gerekiyor ki? Kalkıp da laptop kullanan adama " işletim sistemine adımsayar yeniliği getirdik, bunu kullan " mı diyeceksin.

Şunu da unutmayalım ki her yeni sistemle dış görünüşün değiştirilmesi yerine, iç yapının değiştirilmesi daha mantıklı. Şu beta hali ile final halinin win 10 un dış görüntüsü anlamında pek bir fark olmayacağına eminim. Ama umarım onun yerine iç yapısında ciddi değişiklikler ile gelişen yeni tüm teknolojilere destek ve pratiklik sağlar. Umarım daha sağlam ve sade bir hal alır, sistemin daha stabil ve hızlı olmasına çalışırlar.
bende zaten görsel olarak aman aman bir fark beklemiyorum ki sadece ekstra ne bileyim bazı donanımlarda sorun çıkartıyordu win8 veya şu win8 in oyun konusunda sıkıntılarını herkez çekmiştir onların tamamen kaldırılması falan böyle şeyler yani çok farklı bir şey beklemiyoruz bizdeYani ne ekleyebilirler Allah aşkına joe belfiore zaten en baba özellikleri çıktı tanıtımını yaptı reklam filmini bile çektiler o özelliklerin. O özelliklerin dışında bir şey beklemeyin gelse bile sizin farkedemeyeceğiniz şeyler gelir sizin fark edeceğiniz şeyler o tanıtımı videosunda var zatenşu andan sonra stabilite hata giderme ve güvenlik açıkları kapatma üzerine bir gelişme sureci olacağını düşünüyorum çok ufak makyajlamalar gelir görsel olarak.
bende zaten görsel olarak aman aman bir fark beklemiyorum ki sadece ekstra ne bileyim bazı donanımlarda sorun çıkartıyordu win8 veya şu win8 in oyun konusunda sıkıntılarını herkez çekmiştir onların tamamen kaldırılması falan böyle şeyler yani çok farklı bir şey beklemiyoruz bizde
konusu değil ama özelden resim atarsanız yardımcı olmaya çalışırımOyun demişken oyun açtığımızda 3 çizgi çıkıyor alt kısımda onlar ne yav ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ARM tabanlı cihazlar ve telefonlar için Windows 10 ön izlemesinin 2015'e kadar gelmeyeceğini doğrulamış Belfiore. Daha önce Mary Jo Foley'in kendi kaynaklarına göre 2015'in Ocak-Şubat aylarında ön izleme sürümünün geleceğinin belirtildiği haberini ise Belfiore'nin tweetiyle bu haberin de doğru olabileceği düşünülüyor.