şerefli
Üye
yok daha vermedim ama bayramdan sonraya filan kalır bizimkiler ayram dolayısıyla nakitlerde sıkıntı var birazBaktmda simdi ekran tamiratiyla ilgili bol bol turkce kaynak ve video var telefonu verdn mi servise
yok daha vermedim ama bayramdan sonraya filan kalır bizimkiler ayram dolayısıyla nakitlerde sıkıntı var birazBaktmda simdi ekran tamiratiyla ilgili bol bol turkce kaynak ve video var telefonu verdn mi servise
Anladm kardesm hayirlisi olsun simdidenyok daha vermedim ama bayramdan sonraya filan kalır bizimkiler ayram dolayısıyla nakitlerde sıkıntı var biraz
Bende ekranla ön camın beraber değiştiğini söylemiştim.note 2 super amoled ekran olduğu için dokunmatik panel ayrı değil camın altındaki amoled ekranın içinde birleşik yani internette tamir videoları var izle dediğimi anlarsın bende tamir ederim ama sağlam işçilik olsun diye servise veriyom
hayır sadece öndeki goriila glass cam işçilik +malzeme 150 tl ama herhalde 80 tl filan işçilik alıyolar malzeme o kadar pahalı değil
tamam abi ben panelden bahsediyimde seni çağırsam ışınlanma yeteneğin varsahallederiz onu ya sıkıntı yok yani
![]()
inşallah abiAnladm kardesm hayirlisi olsun simdiden
bende sana diyorumki o teknik servisler de biliyor benim dediklerimi para koparmak için birlikte değiştiriyolarBende ekranla ön camın beraber değiştiğini söylemiştim.
ben sordum 486 tl dedilerEkran fiyatı zaten telefonun fiyatı kadar![]()
tam telefon fiyatı kadar olmasada o parayla ps vita alırım artanada bi 3310 işimi görür 
ben sordum 486 tl dedilertam telefon fiyatı kadar olmasada o parayla ps vita alırım artanada bi 3310 işimi görür
![]()

abi dün gittim adamlar cam getirmiyolarmış komple panel değiştirebiliyoz dedi bende bugün burda biyere yaptırdım ne olduysa kalemi sadece ortası algılıyo ama dokunmatikte sıkıntı yok adamlar kavga ettim şrfsz bide 180 tl aldı içine etti bıraktı bozmuş sayısallıştırıcı filmini ekranın altında kalem algılamasını yapan devre sadece orta kenardan 1 cm algılamıyor adamla kavga ettim bıraktım yarına yapmazsa para vermeden çıkıcam alıcam telefonuda camıdaBulundugum yerde olsaydin seve seve gelirdim geçen kuzenin g2 si guncellenmiyodu garantiliydi bayiye goturmus kuzen anlamiyo diye sacmayalip gondermislerdi ben gittim 1 saatlik konusmanin ve lg servisinin aranmasi sonucunda yeni g2 aldirdim![]()