bende varda hangısı bılmıyorum 200 tane tema var denıyıcm en kısa zamanda söylerımBu ıconların ait olduğu temayı Bulabilirmiyiz?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tamam sağol, bulamazsanda canın sağolsunbende varda hangısı bılmıyorum 200 tane tema var denıyıcm en kısa zamanda söylerım![]()

yok varda nerde hatta bugun gezınırken gordumtamam sağol, bulamazsanda canın sağolsun![]()
malesef bulamadım :/canın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyleyok varda nerde hatta bugun gezınırken gordummalesef bulamadım :/
hayır butun iconlar öylecanın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyle

klasör modu resimdekicanın sağolsunacaba sadece klasör ıkonlarımı böyle
v6 linkteki sadece klasor modu degıl o tema ama adını unuttumklasör modu resimdekiv6 linkteki
belle refresh multimenu by yaren_dede [13 adet klasörlü menü] 31.03.2013 - MaxiCep

illaki temanın klasör modu orjinal ikonlar bu kadar renkli değilsadece klasor modu degıl o tema ama adını unuttum![]()
ben aynı iconları böyle olan tema kullandmillaki temanın klasör modu orjinal ikonlar bu kadar renkli değil

o zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmiben aynı iconları böyle olan tema kullandm![]()
o kadar net hatırlıyorsan ismini bilmen lazım 
ismine bakmıyorm sırasıyla denıyorm sadece oldugunu bılıyormo zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmio kadar net hatırlıyorsan ismini bilmen lazım
![]()

Aynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklıo zaman temanın adını lütfet de bakalım değilmio kadar net hatırlıyorsan ismini bilmen lazım
![]()
Teması var elimden geçtide bende bulamadım araştırmak lazım.Aynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklı

ben de yanılıyor olabilirim o kadar çok tema var ki hangisini aklımızda tutalımAynen O klasör modu İsa sonuna kadar haklı

dostum çekmece den çıkart emektarıTeması var elimden geçtide bende bulamadım araştırmak lazım.
Klasör modunun ismini değişmesem bulurduk hemen![]()
konu senin konun hatırlıyorsan şayet temanın ikonları da klasör modu ile aynı mı 
Aynıydı hatta ev ekranlarına resim atmisimdirdostum çekmece den çıkart emektarıkonu senin konun hatırlıyorsan şayet temanın ikonları da klasör modu ile aynı mı
![]()

dostum senin açmış olduğun temaların çoğuna baktım ancak yokAynıydı hatta ev ekranlarına resim atmisimdir
Ama unuttum simdi konusunuda acmis olabilirim![]()

Aynen geçen gün bende baktımdostum senin açmış olduğun temaların çoğuna baktım ancak yok![]()

ben geçen gün jolla ikonları için 2 saat gezdim ve buldum bu temayı da bulmak gerekirAynen geçen gün bende baktım
Aslında biraz vakit ayirsam bulurumda en az 2-3 saat alir heralde yani bir tema içinde bu kadar vakit fazla![]()