Oyun Fifa 15 Ultimate Team Arkadaş ekleme

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim73299

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 15 Ultimate Team Arkadaş ekleme
Merhaba arkadaşlar fifa 15 bildiğiniz gibi android e cikti bende burdan arkadas eklemek için konu açtim burdan herkes face linkini yazarsa birbirimizi ekleriz multiplayer oynama olmasa vile en azindan kodrolari kapistiririz benimki bu ( eklerseniz iyi olur sizde yazin linklerinizi kadrolari kapistiralim. oyuna girdiginizde zaten gorevler arasinda facebook a baglan diye bisey var bilmeyenler icin ordan baglandiginizda kulup denen bi yer var menude ordan ekli olan arkadaslarin kadrolari gorunuo zaten Şimdiden teşekkürler...

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Nasıl oluyor ben de yazayım buraya aydınların beni

ibrahim73299

Üye
    Konu Sahibi
Face linkini at benimki zaten yukarda sonra oyunda zaten otomatik çikiyo

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Al fake hesabım buna bağladım: :D

ibrahim73299

Üye
    Konu Sahibi
İstek yolladim kabul et gorelim bakalim kadronu :D

dekor6767

dekor6767

Üye
Ya arkadaşlar fıfa 15 beni deli ediyor ya benden güvenlik sorusu istiyor ne yazdıysam kabul etmiyor hata diyor hata diyor

ibrahim73299

Üye
    Konu Sahibi
Dekor6767 kardesim oyun senden ilk girdiinde bir soru istiyo iki kere ayni cevabi giriyosun kabul eder zaten birdaha arada bir soruyor onuda ilk basta yazdiin guvenlik sorusu cevabini yazman laZim

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Arkadaşlarla oynama gibi bir seçenek bulamadım ben de sildim telefondan.

ibrahim73299

Üye
    Konu Sahibi
Kezban_yenge kardesim o ios larda var maalesef android de yok :-)

İbrahim13578

Üye
arkadaşlar ben ibrahim 73299 lütfen konu kapanmiş sanmayin face hesaplarinizi paylasmaya devam edin bu sitedeki diger hesabimin sifresini unuttugum icin yeni hesap actim

İbo25743

Üye
Kesegen verdiğin link konuyu açan kisinin linki. yani bu konuyu ben actim o face hesabida benim yani sağa sola benim diye yazma. konuyu açyigim hesabin sifresini unuttumum icin bu hesaptan cevapladim.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
Nasil yani ya? Ben kendi profilimin linkini attm kardesim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bu şekilde verilince kişi kendi profiline giriyor, ondan dolayı başkasının senin hesabı kullandığını sanıyorsunuz. Kimse kimsenin hesabını vermiyor yani.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Online oynama yok mu?

Mehmet64932

Üye
androidde yok olmayacakta. ios a torpil geçiyor her sene Ea. tabi bunun için para alìyor ios tan. online gelmez fifa 2030 ciksin gene getirmezler

ellimin kori

ellimin kori

Üye
peki online oynanabilen futbol oyunu var mı iyi grafikli

Mehmet64932

Üye
Androitte yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt