Selamın aleyküm Aleykum selam :)
KingDroid Üye Gececilere geliyoz kimse yok Ben o yuzden gelmiyorum hafta sonlari Gelen olursa gelicem
AIS Üye İhtiyar007' Alıntı: İyidüür. Sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... İyidir Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
İhtiyar007' Alıntı: İyidüür. Sen nabüün? Genişletmek için tıkla ... İyidir Anil-D' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Selamun aleykum.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.. Hoş geldin ağam
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam.. Hoş geldin ağam Genişletmek için tıkla ... Eyvallah... Ha bu arada, ne ağası la...
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam.. Hoş geldin ağam Genişletmek için tıkla ... Eyvallah... Ha bu arada, ne ağası la...
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah... Ha bu arada, ne ağası la... Genişletmek için tıkla ... Yaş itibari ile
Emrgncy112' Alıntı: Eyvallah... Ha bu arada, ne ağası la... Genişletmek için tıkla ... Yaş itibari ile
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Yaş itibari ile Genişletmek için tıkla ... Ha öyle de, yoksa bu aralar züğürdüm muratalperr55' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleykumselam..
İhtiyar007' Alıntı: Yaş itibari ile Genişletmek için tıkla ... Ha öyle de, yoksa bu aralar züğürdüm muratalperr55' Alıntı: Selamun Aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve aleykumselam..