İpucu Nokia 630 Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 630 Hk.
Merhaba.

Babama bir tane Nokia 630 alıcam. Genel olarak facebook ve 1-2 haber sitesinde takılıyor.

Yapılması gereken ayarlar veya yüklenecek bir şeyler varmı acaba. ? Yoksa geldiği gibi kullansınmı.

Birde tarayıcı olarak kendi tarayıcısımı daha hızlı yoksa extra tarayıcı öneriyormusunuz. ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bana sorarsan 512 mb cihaz alma

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Babam sadece tarayıcıyı kullanır ve arada ilgisini çeken şey gördüğünde resmini çeker. 600 liraya bu telefon iyi göründü gözüme.

Resim çekerse lumia 625 e bak onda flaş var hem büyük hemde 699₺ 630'dan iyidir

lazye

lazye

Üye
700 liraya 625 alacağına 800 tl 925 alsın 8.7mp kamera yani :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
Altını üstünü inceledim ya. 630 ideal duruyor.

Konuya gelecek olursak WP'de tarayıcı olarak kendisininkimi yoksa extra tarayıcımı gerekir.

lazye

lazye

Üye
Kendi tarayıcı yeterli bence ama neden wp ısrar ettiğinizi anlamadım ?

Serhan

Serhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
    Konu Sahibi
Kendi tarayıcı yeterli bence ama neden wp ısrar ettiğinizi anlamadım ?
Ya valide bir tane uyduruk samsung almış yavaşladığı için bizimki duvara çarpmış, wp hızlı çalışıyor. Yavaş hareket eden hiç bir şeyi sevmez. :DWP temiz ve akıcı çalışıyor Androidmidri nedir ondan istemiyorum diyor :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Serhan ve lazye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: >Pessimistic.
luckysleven

luckysleven

Üye
ie ye alternatif opera geldi ama daha yolun basinda tam uyumlu calismiyor hos suanda opera kullaniyorum isimi goruyor. Ie de guzel bir tarayici ama.. Onun disinda kullandikca ihtiyaclarini saglayacak uygulamalari magazadan bulur zaten standart bir kullanici icin magaza yeterde artar bile

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
630 yerine 1320 al bence. Hem büyük ekran hemde uzun pil ömrü var.:)
Şaka bir yana 630 idealdir. Kendi tarayıcısı çok güzel iş görüyor. Alternatif olarak kaspersky browser tavsiye edebilirim. Bir de opera mini var ama daha yolun başında
çok ekmek yemesi lazım.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Konu dışı ama Hk. Nedir?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kendi tarayıcısı IE gayet yeterli.
Telefonu ilk aldığınızda önce Ayarlardan telefon güncellemesini denetleyin, sonra da Mağazadan güncellemeleri denetleyin, güncel olmayan uygulama kalmasın.
sonra da yapması gereken nacizane ayarlar için şunları göz önünde bulundurabilir;
1-Kilit ekranı ayarından kilit ekranında görmek istediği 5 bildirimi ekleyebilir. standart olarak çağrı, mesaj ve mail ayarlı geliyordu sanırım, bunlara facebook ve kullandığı başka bir uygulama koyabilir (örn:whatsapp) :)
2-Parlaklık: Otomatik
3-Yedekleme: Açık
4-Göz Atma: Özet
5-Dokun: Uyandırma: Açık
6-Ekran: Güneş ışığında okunabilirlik: Açık, Pil Koruyucu parlaklığı: Açık
Aklıma gelenler bunlar. Standart hangi ayarlarda geliyordu hatırlamıyorum ama bu ayarlar iyidir :)

Babanız şu uygulamaları yükleyebilir;

Verilerimi Aktar uygulaması ile eski telefonundaki Rehber ve Mesajlarını yeni telefonuna aktarabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hknaksy ve Serhan
Takipçi Satın Al

Üst Alt