Gorilla Glass cam değişimi olurmu yoksa ön kısım komplemi değişir

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Gorilla Glass cam değişimi olurmu yoksa ön kısım komplemi değişir
ya arkadaşlar geçen spor slonunda telefon yere düştü camı çatladı ama hiç bir sıkıntı yok yani canavar gibi dokunmatik sağlam ekran sağlam wifi filan diğer bütün şeyler sağlam ben aradım servisi bana dedilerki 490 ordaki bayanla konuştum dedim her şey çalşıyor cam kırık sadace 150 dedi internette araştırdım biraz komple değiştiriyolar gibi şeyler okudum fakat bu telefon super amoled olduğu için touch screen diye ayrı bir panel yok ekranla birleşik sadece cam ve ekran var yani

lale63

lale63

Üye
Keske telefonu yazsaydin ona gore yardimci olurduk

lale63

lale63

Üye
özür dilerim ya telefon Note 2
Evet telefon dokunmatigi camdan ibaret telefon camina yapistirilmis bi panel var ve bu panelde anakarta islem gonderiyo yani bunlar sadece on cami degistirecekler panel senin telefonundaki panel olarak kalacak gonderebilirsin 150 uygun bir fiyat

• Beğen
Tepkiler: şerefli
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefon dokunmatigi camdan ibaret telefon camina yapistirilmis bi panel var ve bu panelde anakarta islem gonderiyo yani bunlar sadece on cami degistirecekler panel senin telefonundaki panel olarak kalacak gonderebilirsin 150 uygun bir fiyat
teşekür ederim cevap için peki taksit yaparlarmı acaba güzel kardeşim ya

lale63

lale63

Üye
Servis taksit yaparmi bilmiyorum ama 150 tl gibi bi fiyata taksit yapacaklarini sanmiyorum yinede ogrenmek bi telefon uzakta

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Servis taksit yaparmi bilmiyorum ama 150 tl gibi bi fiyata taksit yapacaklarini sanmiyorum yinede ogrenmek bi telefon uzakta
yarin gene soruyim o zaman taksit yapariz derse götürüyim

lale63

lale63

Üye
tamam abicim
abi sordum taksit yapmıyorlarmış gidip 150 tl bayılcaz
Tahmin etmistim 450 500 olsa tamam ama 150 taksit yapmazlar ve benim dedigim gibi panelden falan bahset bilgili oldugunu sanarlar saglam yaparlar bi tamirat isi oldumu arkadaslarim beni cagirir cok konusurum adami bezdiririm :D

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Tamamen ekran ve panelin değişmesi gerekiyor.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen ekran ve panelin değişmesi gerekiyor.
note 2 super amoled ekran olduğu için dokunmatik panel ayrı değil camın altındaki amoled ekranın içinde birleşik yani internette tamir videoları var izle dediğimi anlarsın bende tamir ederim ama sağlam işçilik olsun diye servise veriyom
Hepsi toplamda mi 150 ye yapiliyor ?
hayır sadece öndeki goriila glass cam işçilik +malzeme 150 tl ama herhalde 80 tl filan işçilik alıyolar malzeme o kadar pahalı değil
Tahmin etmistim 450 500 olsa tamam ama 150 taksit yapmazlar ve benim dedigim gibi panelden falan bahset bilgili oldugunu sanarlar saglam yaparlar bi tamirat isi oldumu arkadaslarim beni cagirir cok konusurum adami bezdiririm :D
tamam abi ben panelden bahsediyimde seni çağırsam ışınlanma yeteneğin varsa :D:D:D hallederiz onu ya sıkıntı yok yani :thumbup:

lale63

lale63

Üye
note 2 super amoled ekran olduğu için dokunmatik panel ayrı değil camın altındaki amoled ekranın içinde birleşik yani internette tamir videoları var izle dediğimi anlarsın bende tamir ederim ama sağlam işçilik olsun diye servise veriyom
hayır sadece öndeki goriila glass cam işçilik +malzeme 150 tl ama herhalde 80 tl filan işçilik alıyolar malzeme o kadar pahalı değil
tamam abi ben panelden bahsediyimde seni çağırsam ışınlanma yeteneğin varsa :D:D:D hallederiz onu ya sıkıntı yok yani :thumbup:
Bulundugum yerde olsaydin seve seve gelirdim geçen kuzenin g2 si guncellenmiyodu garantiliydi bayiye goturmus kuzen anlamiyo diye sacmayalip gondermislerdi ben gittim 1 saatlik konusmanin ve lg servisinin aranmasi sonucunda yeni g2 aldirdim :D

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Bulundugum yerde olsaydin seve seve gelirdim geçen kuzenin g2 si guncellenmiyodu garantiliydi bayiye goturmus kuzen anlamiyo diye sacmayalip gondermislerdi ben gittim 1 saatlik konusmanin ve lg servisinin aranmasi sonucunda yeni g2 aldirdim :D
wooooooovvvvvv sen neymişsin be abi :D biraz taktik versene abi ya :D :thumbup:

lale63

lale63

Üye
wooooooovvvvvv sen neymişsin be abi :D biraz taktik versene abi ya :D :thumbup:
Arastirma yapip ogrenip gideceksin mesela sen tamir videolarina baktigin icin bilgilisin biraz bende arastiriyorum oyle gidiyorum zaten kaliyo surekli aklimda :D

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Arastirma yapip ogrenip gideceksin mesela sen tamir videolarina baktigin icin bilgilisin biraz bende arastiriyorum oyle gidiyorum zaten kaliyo surekli aklimda :D
hımmm öğrendiğim iyi oldu :D tamam adama bastırcam hatta o tamir videolarını inidirp başka telefona atcam adama izletcem sıkıyosa beni kandırsın kapı gibi sen varsın abim benim :D senin taktiklerin var kapı gibi :D

lale63

lale63

Üye
hımmm öğrendiğim iyi oldu :D tamam adama bastırcam hatta o tamir videolarını inidirp başka telefona atcam adama izletcem sıkıyosa beni kandırsın kapı gibi sen varsın abim benim :D senin taktiklerin var kapı gibi :D
Adam bilgili oldugunu anlasinda gerisi muhim degil yokmu etrafinda bilgili birisi

• Beğen
lale63

lale63

Üye
  • Beğen

Üst Alt