arayüz sohbet 2

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
arayüz sohbet 2
Acayip Hoşuma gitti ikonlar duvarkağıdı widget falan baya beğendim eline sağlık :) Üst barı nereye düşürdün :kop:
Saat hava durumu widgetı bi an symbianı hatırlattı bana senin ekranlarda çok güzel olmuş eline sağlık :oke:
Symbiandan geldik kan çekiyor :D

• Beğen
Tepkiler: achambo, sLeepLe ve najanaja

ismail

ismail

Üye
e bende daha önce symbian daydım orda daha önce hiç konuşmuşluğumuz olmuşmuydu ben hatırlamıyom ama :) symbian da baya paylaşımlarım oldu çünkü.
Olmadı sadece 1 kere ben kukkandığın programları sormuştum diye hatırlıyorum:)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
kardesim ustteki iphone gorunumu varya o nasıl yapılıyo avea yazıyoya sebeke var widgetin ustu sarj cubugu olan yer

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Anil-D

Anil-D

Üye
asd

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: najanaja ve EmekHırsızı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sırf symbianı hatırlattığı için öle daireli havadurumu kullanmıyorum :D
eh tanışmak bugüne nasipmiş :) neyse susalım bence yoksa @Nextman den uyarı gelecek :islik
Uyarılar gelecek yakında emin olun.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Uyarılar gelecek yakında emin olun.
eminim zaten ama sende hak ver bazen ister istemez bikaç cümle muhabbet oluşuyo biliyosun bizde zaten elimizden geldiğince kısa kesiyoruz konu dağılmasın diye. bence sizlerde bu kadarını maruz görmelisiniz ki zaten o konuda yardımcı oluyosunuz bişey demiyosunuz o kadarına. böle bikaç cümle muhabbet olabilir dimi?

• Beğen
Tepkiler: achambo
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şikayet geliyor dostum hakkınızda ihbar var :D bizde isteriz ve izin veriyoruz ama işin şakası bir yana kuralları askıya alamayız bir kaç kişiyi tolere edelim dedikmi milyon üyeyi tolere edemeyiz öyle değilmi ekran ile ilgili konuşun sorun değil ancak konu bir kopuyor yabancı olarak giren konudan hiç bişey anlamıyor. Anlayışın için şimdiden teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: achambo ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: achambo
@bluesky@

@bluesky@

Üye
Gereksizlerde ban kokusu var :D :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Şikayet geliyor dostum hakkınızda ihbar var :D bizde isteriz ve izin veriyoruz ama işin şakası bir yana kuralları askıya alamayız bir kaç kişiyi tolere edelim dedikmi milyon üyeyi tolere edemeyiz öyle değilmi ekran ile ilgili konuşun sorun değil ancak konu bir kopuyor yabancı olarak giren konudan hiç bişey anlamıyor. Anlayışın için şimdiden teşekkürler :oke:
hadi ya harbi bide şikayetmi ediyolar :) symbian da böle deildik yaaa androidciler bana alışamadı daha heralde :D ama biliyon hangi konuya bişey eklesem yada yazsam takılmacalar oluyo muhabbete dönüyo symbianda da öleydi burda da öle :D sırf bu yüzden pek bişi eklemiyim diyorum oda dayanamıyom :D symbian da alışmışız geleneği burda devam edelim diyoduk olmadı demek arkadaşlar rahatsız oluyomuş :) neyse biraz daha kısa tutarız bundan sonra :Dartı bu konu paylaşım konusu değil herkes ev ekranlarını paylaşıyor sadece bu yüzden bi nevi sohbet muhabbet mekanı sayılır bence :D yani konu takibine gerek yok ki sadece ekranlarımızı paylaşıp karşılıklı yorumlaşıyoruz haksızmıyım :)sen avatarıda deiştirmişin :) o filmi hiç hatırlamıyom dicektim bi baktım 76 yapımıymış hatırlamam normal :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve achambo
achambo

achambo

Üye
ekmek kapısı buldum:ehe şikayetlere ben devam ederimsymbianda şikayetsiz basılırdık:ehe

SHS

SHS

Üye
Konu içeriğiyle ilgili muhabbet olmalı bence, bot değiliz sonuçta :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: SHS

Üst Alt