Haber İos 8.0.2 İçin Son bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Ben de yok o bölüm işte
O tuş sesize almak için ekran döndürmeyle ne alakası var ki

0MG90

0MG90

Üye
Apple Destek'e sor cevap verirler hemen

n8 refresh

Üye
İos8 de ve 8.0.2 de simdeki kişileri aktarıyor yazısı çıkıyor ve öylece kala kalıyor tel 5s

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Hava durumu uygulaması kaç kere sıfırlayıp geri yüklememe rağmen geçişlerde çok kasıyor. Ne yapmalıyım?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
4s'ten yok mu haber?

Serhan

Serhan

Üye
Izlesene.com dan video Açıp , arkaplana Alıp safaride gezinebiliyorum süper olmuş

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Bug yok mu bug?

Ankara'nın Bugları'ndan gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Az önce 7.1.2 yüklüyormuş gibi yaptım iptal oldu imza kapalı olduğu için iTunes logosu kırmızı çıktı bağladım bilgisayara tekrar kurdu durum aynı :( olmadı bi apple store'a giderim.

Çok ilginç. Telefonda donanımsal bir şey vardır belki. Göster bakalım bi İstanbul'da yaşıyorsan.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Çok ilginç. Telefonda donanımsal bir şey vardır belki. Göster bakalım bi İstanbul'da yaşıyorsan.
Yakınım zaten Zorlu Center'a tramvay metrobüsle 20-30 dakika. İnşallah yakın zamana randevu bulurum.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Maxicep uzmanların yorumları nedir aceba?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
O değilde bu SwiftKey'e ne zaman Türkçe dil eklenecek ya da normal Apple klavyesine Türkçe predictive eklenecek? Hiç haber var mı ?

kaanu32

Üye
Ben 4S e yükledim ios8 yüklemez olsaydım keşke ekranda donmalarmı dersin çalan telefonu açmak yada kapatmak için defalarca ekranı delmeye çalışarak açmakmı dersin 7.1.2 yüklememiştim ama uyku sersemi yüklemiş bulundum nasıl kurtucam şimdi bundan bir bilen anlatsın iphonede acemiyim.....

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben 4S e yükledim ios8 yüklemez olsaydım keşke ekranda donmalarmı dersin çalan telefonu açmak yada kapatmak için defalarca ekranı delmeye çalışarak açmakmı dersin 7.1.2 yüklememiştim ama uyku sersemi yüklemiş bulundum nasıl kurtucam şimdi bundan bir bilen anlatsın iphonede acemiyim.....
İstediğin versiyona ve modele ait ipsw dosyasını indir. Mesela 4s 7.1.2 ipsw yaz Google'a. Sonra telefonun ayarlar kısmından iphonenumu bul seçeneğini kapat. Teli bağla iTunes da Shift basılı tutarak geri yükle(restore) seçeneğine tıkla. İndirdiğin dosyayı seç. Bunları yapmadan önce yedeğini al çünkü her şey silinecek

Son düzenleme: