Karşılaştırma WP 8.1 - W10M Ana Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

kendir52

kendir52

Üye
Ugrastıgın için sağol birde ben wi fi den baglanıyorum bazen sınırlı diyor normal mı ?

kendir52

kendir52

Üye
Ben olayı anlamadım bu gdr 1 i devoloperdam nasıl yapılıyor baktım app studıo falan ama bişe olmadı

Serhan

Serhan

Üye
Ben olayı anlamadım bu gdr 1 i devoloperdam nasıl yapılıyor baktım app studıo falan ama bişe olmadı
- Öncelikle adresine girerek “Start Building” butonuna tıklayın.
- Gelen oturum açma ekranında telefonunuzda tanımlı olan Microsoft hesabınız ile giriş yapın.
- Sizden erişim onayı isteyecektir onaylayın.
- “User” bölümüne kullanıcı adınızı veya şirket adınızı – nasıl isterseniz yazın ve kutucuğu işaretleyip “Register” butonuna tıklayın.
- Uygulamada Adımları takip edin ve App Studio’ya kayıt olduğunuz ve cihazınızda ekli olan Microsoft hesabı ile giriş yapıp gelen ekranda seçeneğe tik koyup “done” seçeneğine basın.
- Uygulama kapandığında, Ayarlar » Telefon Güncellemeleri » Güncellemeleri Denetle

kendir52

kendir52

Üye

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Kardeşim önceki mesajda yazdımya :)
Burayada koyayım :
- Öncelikle adresine girerek “Start Building” butonuna tıklayın.
- Gelen oturum açma ekranında telefonunuzda tanımlı olan Microsoft hesabınız ile giriş yapın.
- Sizden erişim onayı isteyecektir onaylayın.
- “User” bölümüne kullanıcı adınızı veya şirket adınızı – nasıl isterseniz yazın ve kutucuğu işaretleyip “Register” butonuna tıklayın.
- Uygulamada Adımları takip edin ve App Studio’ya kayıt olduğunuz ve cihazınızda ekli olan Microsoft hesabı ile giriş yapıp gelen ekranda seçeneğe tik koyup “done” seçeneğine basın.
- Uygulama kapandığında, Ayarlar » Telefon Güncellemeleri » Güncellemeleri Denetle

• Beğen
Tepkiler: kendir52
kendir52

kendir52

Üye
Wi fi bıraz yavasladı ben de iki defa gondermişim kusura bakma :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye

skynet

Üye

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Rock Ve Roll
Last Hope

Last Hope

Üye

ortadaki resim gibi live tile hangi programla resim ekleyebilirim ?

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ceza87
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Aslında parallax ve ek kolon olaylarından sonra ekranlar daha güzel görünmeye başladı ama şu büyük boy tilelerin daha işlevsel ve daha çok bilgi bulundurması ekranlarımızı daha hoş ve kullanışlı hale getirecektir.

• Beğen
Tepkiler: skynet
PriZm

PriZm

Üye

Sade bir başlangıç yapalım bakalım.

Üst Alt