Haber İos 8.0.2 İçin Son bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İos 8.0.2 İpad için ilk izlenimlerin ;
Şimdilik olumlu hız gösle görülür arttı şu an şarja bağladım yarın genel test ederim ancak safari sorunu ve aniden donma sorunu ortadan kalktı. Henüz sıfırlamadım sorun olursa sıfırlarım :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Bessonnitsa

Sucrofe

Sucrofe

Üye

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Beyciğimde dediğine göre sıkıntı yok :worshippy:
Bende 0.2 yi yükledim bariz hızlanma oldu bide bişeyi açmak için 4 kere felan basıyodum problem çözüldü sıkıntı yok bende..

• Beğen
Tepkiler: Nextman

n8 refresh

Üye
Simdeki kişileri hala aktarmıyor

seco_can_can

seco_can_can

Üye
Sim kişileri aktarma yaptı bende sıkıntı yok gözle görülür Hız artışı var 0.2 bence başarılı :)

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve Nextman
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Şansıma tüküreyim bir bakayım dedim iOS 8 olmuşmu diye tam Güncelleme işlemi bitti iOS 7.1.2 imzası kapandı geri dönecektim yoksa tıkıldım buraya hava durumu Uygulaması hala çok kasıyor hızlı aramadaki kişi sıralaması Çoklu görev Bölümü'nde tam tersi oluyor.
Açılıştaki bekleme süresi gitmiş ama kapatırken hala 5 saniye sonra kapanma çarkı geliyor.
Bi 0.3 gelir apple batırdı ya [emoji17]

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
i4s 8.0.2 güncelleyen var mı? Varsa durum nedir?

Baranbaris

Baranbaris

Üye
4ste Lte desteği yok bu Yüzden 3G kapanabiliyor. 4sten sonra olan telefonlarda Lte desteği var bu Yüzden 3G sürekli açık sadece Lte kapayıp açabiliyoruz. Vodafone Avea gibi programları indirin içinde 3G kapama var :oke: hava durumunda bende sorun yok. Telefon çekiminde de sorun yok
3G'yi kapadım bendede şebeke normal fakat iTunes'dan geri yükleme bile yaptım hava durumu hep kasıyor.

i4s 8.0.2 güncelleyen var mı? Varsa durum nedir?
Babamda var ama ben güncellemedim malum son güncelleme iPhone 4 gibi olur korkusu var yoksa güncellerdim.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Operatörden 3G kapatmak çok zahmetli. Ben 3G açık kullanıyorum tüm gün. Bir gün gidiyor yine.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Operatörden 3G kapatmak çok zahmetli. Ben 3G açık kullanıyorum tüm gün. Bir gün gidiyor yine.
Bende hala hava durumu sorunu devam ediyor geri yükleme yaptım ama sonuç aynı. iOS 7.1.2 imzası da kapandı yoksa geri dönecektim.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende hala hava durumu sorunu devam ediyor geri yükleme yaptım ama sonuç aynı. iOS 7.1.2 imzası da kapandı yoksa geri dönecektim.

Ben geri dönmen yerine sorunu çözmeye çalışmanı tavsiye ederim. Her zaman en yeni sürüm en iyi sürümdür. Format atarken telefonu çökert. Sonra iTunes bağlama ikonu çıkıyor. O şekilde formatla düzelir belki. Benimki çöktü format atarken. Sonra düzgün bir şekilde çalışıyor.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben geri dönmen yerine sorunu çözmeye çalışmanı tavsiye ederim. Her zaman en yeni sürüm en iyi sürümdür. Format atarken telefonu çökert. Sonra iTunes bağlama ikonu çıkıyor. O şekilde formatla düzelir belki. Benimki çöktü format atarken. Sonra düzgün bir şekilde çalışıyor.
8.0'a geçerken yapmıştım galiba telefonu kasanın ön girişinden taktığım için sonra arka ana girişe takınca oldu o ara telefonda iTunes yazısı çıkmıştı.
Sendeki sorun neydi acaba o şekilde düzeldi?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
8.0'a geçerken yapmıştım galiba telefonu kasanın ön girişinden taktığım için sonra arka ana girişe takınca oldu o ara telefonda iTunes yazısı çıkmıştı.
Sendeki sorun neydi acaba o şekilde düzeldi?

Benimki neden çöktü hatırlamıyorum. Ama spotify eşitlediğim müzikler gittiği için küfretmiştim.

Genel yazılımda havadurumu sorunu yok senin telefonunda ve ya içindeki yazılımda sorun var nasıl çözülür bilmiyorum formatta da düzelmedi ise..

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Benimki neden çöktü hatırlamıyorum. Ama spotify eşitlediğim müzikler gittiği için küfretmiştim.

Genel yazılımda havadurumu sorunu yok senin telefonunda ve ya içindeki yazılımda sorun var nasıl çözülür bilmiyorum formatta da düzelmedi ise..
Yazılımı iTunes baştan kuruyor zaten sorun olmamalı ondan dolayı. Sizin cihaz A1429 değil mi benim 29 ve 32 GB siyah model

alical33

alical33

Üye
6plus aldım dün direk güncelleme yaptım bi sıkıntı yok şu an ama bu ana ekranda yan dönüyordu plus tanıtımlarda ama bende dönmüyor bi ayarı falan mı var acaba bilen var mı

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
6plus aldım dün direk güncelleme yaptım bi sıkıntı yok şu an ama bu ana ekranda yan dönüyordu plus tanıtımlarda ama bende dönmüyor bi ayarı falan mı var acaba bilen var mı
Ayarlardan yön kilidini kontrol edin. :oke:

alical33

alical33

Üye
Ayarlardan yön kilidini kontrol edin. :oke:
Ayarların tam olarak neresinde acaba yeni iOS kullanıcısıyım da alttan çekince gelen menüden kapatıyorum ana ekran dışında her yerde dönüyor :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayarlar/Genel/Yönü kilitle ayarını kontrol edebilirsiniz. Tablete göre söyledim bende bugün cihazı görmeye gideceğim menüler aynı nasılsa

alical33

alical33

Üye
Öyle bi ayar yok maalesef ya

0MG90

0MG90

Üye
Yandaki tuş turuncuya cevrilikse tersine cevirin