Haber İos 8.0.2 İçin Son bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Safari bug düzeltilmiş pazartesiye kadar bakalım yükleyenler anlatsın bende yüklerim iyiyse

0MG90

0MG90

Üye
64mb lık gelmiş bana, birazdan yüklerim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Banada 71.5 mb gelmiş güncellesem mi :hmmm

foreverthe

foreverthe

Üye
Bana 72.8 MB olarak geldi bakalım iyi gelecek mi telefona :D

0MG90

0MG90

Üye
Dokunmatik sorunu gitmiş sonunda

foreverthe

foreverthe

Üye
Benim telefon bariz hızlandı ya görünürde sorun yok bakıcaz artık :)

furkankaya559758

Üye
İyi ki 7.1.2'ye geri döndüm.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Güncelledim ben safari hızlanmış telefonun tepkilerinde iyi şarjda sanki biraz daha iyi geldi bana

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Peki 3G kapanmaması sorun oluyor mu çekim kalitesi artmış mı?

byAndroid

byAndroid

Üye
4s te 3G acilip kapanabiliyor

foreverthe

foreverthe

Üye
Peki 3G kapanmaması sorun oluyor mu çekim kalitesi artmış mı?
Ben AppStore'den Vodafone uygulamasını indirdim oradan 3G kapatıp açabiliyorum. Aynı uygulama Avea için de var. Çekim bende hep iyiydi.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ben AppStore'den Vodafone uygulamasını indirdim oradan 3G kapatıp açabiliyorum. Aynı uygulama Avea için de var. Çekim bende hep iyiydi.
Hmm siz iPhone 5 mi kullanıyorsunuz tapatalktan görünmüyor da ya da kullananlar yorumunu söyleyebilir mi?
8.0'da hava durumu uygulamasında sağ alttaki üç çizgiden geçişler aşırı kasıyordu düzelme var mı? Ve açılış kapanışta ekran 3 saniye geç geliyordu.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hmm siz iPhone 5 mi kullanıyorsunuz tapatalktan görünmüyor da ya da kullananlar yorumunu söyleyebilir mi?
8.0'da hava durumu uygulamasında sağ alttaki üç çizgiden geçişler aşırı kasıyordu düzelme var mı? Ve açılış kapanışta ekran 3 saniye geç geliyordu.
Ben 5 kullanıyorum. Dokunmatik sorunu vardı sadece o da gitmiştir bu Güncelleme ile.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Güncellediyseniz benim yerime şu hava durumu uygulamasına bir bakar mısınız lütfen?
Baktım zaten. Önceki sürümde de sorunum yoktu diye hatırlıyorum. Devam ederse geri yükleme yapın bilgisayar üzerinden.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
sLeepLe

sLeepLe

Üye
4s te 3G acilip kapanabiliyor
4ste Lte desteği yok bu Yüzden 3G kapanabiliyor. 4sten sonra olan telefonlarda Lte desteği var bu Yüzden 3G sürekli açık sadece Lte kapayıp açabiliyoruz. Vodafone Avea gibi programları indirin içinde 3G kapama var :oke: hava durumunda bende sorun yok. Telefon çekiminde de sorun yok

• Beğen
Tepkiler: byAndroid