Bessonnitsa
Üye
Ne gibi Değişiklikler var safari sorunu çözülmüş mü Wi-Fi nasıl ?
Ben hâlâ 7.1.2'deyim!
Ne gibi Değişiklikler var safari sorunu çözülmüş mü Wi-Fi nasıl ?
Whatsapp, Wi-Fi sorunu filan var mı hocam ?Dokunmatik sorunu gitmiş sonunda
Yok, bende zaten dokunmatik sorunu vardı sadece bir tıklamada algılamıyordu düzelmiş buWhatsapp, Wi-Fi sorunu filan var mı hocam ?
Ben AppStore'den Vodafone uygulamasını indirdim oradan 3G kapatıp açabiliyorum. Aynı uygulama Avea için de var. Çekim bende hep iyiydi.Peki 3G kapanmaması sorun oluyor mu çekim kalitesi artmış mı?
Hmm siz iPhone 5 mi kullanıyorsunuz tapatalktan görünmüyor da ya da kullananlar yorumunu söyleyebilir mi?Ben AppStore'den Vodafone uygulamasını indirdim oradan 3G kapatıp açabiliyorum. Aynı uygulama Avea için de var. Çekim bende hep iyiydi.
Ben 5 kullanıyorum. Dokunmatik sorunu vardı sadece o da gitmiştir bu Güncelleme ile.Hmm siz iPhone 5 mi kullanıyorsunuz tapatalktan görünmüyor da ya da kullananlar yorumunu söyleyebilir mi?
8.0'da hava durumu uygulamasında sağ alttaki üç çizgiden geçişler aşırı kasıyordu düzelme var mı? Ve açılış kapanışta ekran 3 saniye geç geliyordu.
Güncellediyseniz benim yerime şu hava durumu uygulamasına bir bakar mısınız lütfen?Ben 5 kullanıyorum. Dokunmatik sorunu vardı sadece o da gitmiştir bu Güncelleme ile.
Baktım zaten. Önceki sürümde de sorunum yoktu diye hatırlıyorum. Devam ederse geri yükleme yapın bilgisayar üzerinden.Güncellediyseniz benim yerime şu hava durumu uygulamasına bir bakar mısınız lütfen?
Tamam teşekkürler.Baktım zaten. Önceki sürümde de sorunum yoktu diye hatırlıyorum. Devam ederse geri yükleme yapın bilgisayar üzerinden.
4ste Lte desteği yok bu Yüzden 3G kapanabiliyor. 4sten sonra olan telefonlarda Lte desteği var bu Yüzden 3G sürekli açık sadece Lte kapayıp açabiliyoruz. Vodafone Avea gibi programları indirin içinde 3G kapama var4s te 3G acilip kapanabiliyor
hava durumunda bende sorun yok. Telefon çekiminde de sorun yok