beyler Nokia N80 için görüntülü MSN programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademakbl

Üye
    Konu Sahibi
beyler Nokia N80 için görüntülü MSN programı arıyorum
:bilmem: yardımcı olursanız sevinirim N80 için görüntülü msn programı arıyorum bu arada kimse yok demesin çünkü yükleyen programcılar var ama ben çok uzun zamandan beri net te arama ma rağmen bulamadım .... yardım lütfen.

ademakbl

Üye
    Konu Sahibi
Görüntülü Msn Programı yok ..Sadece Telefonunuzu Webcam olarak kullanabilirsiniz..Görüntülü msnden kasıt buysa...

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...ari/mobiola-webcam-usb-v1-04-s60v3-49683.html

Linkine göz atmanı tavsiye ederim..

var ferret var ben bunu doğubanktaki programcılardan ikisine de sordum yüklüyolar yalnız görüntü aktarımının kalitesi konusunda garanti vermiyorlar o yüzden bende vazgeçtim ben zaten programı gerçek zamanlı görüntü aktarım özelliği için istiyordum onlarda böyle deince vazgeçtim ama çok da merak ediyorum kullanan yada bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var yani hat üzerinden yada wireless den kalite olarak aynımı yada ne kadar iyi bu konuları merak ediyorum....

cool_eagle

Üye
var ferret var ben bunu doğubanktaki programcılardan ikisine de sordum yüklüyolar yalnız görüntü aktarımının kalitesi konusunda garanti vermiyorlar o yüzden bende vazgeçtim ben zaten programı gerçek zamanlı görüntü aktarım özelliği için istiyordum onlarda böyle deince vazgeçtim ama çok da merak ediyorum kullanan yada bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var yani hat üzerinden yada wireless den kalite olarak aynımı yada ne kadar iyi bu konuları merak ediyorum....

keşke yükletseydiniz paylaşırdınız programı burda bizde denerdik

ahenk

ahenk

Üye
Arkadasim boyle bi pro var TIVIPHONE
yanliz konusmak istedigin pc yada telde yuklu olmasi lazim goruntulu konusabiliyosun kalitede net hem kalite iki tarafin kamerasiyla alakali kamera iyi ise goruntu net oluyo ben
E71 de kullaniyorum super
Konu ekledim ama acmadilar
Yardimci olucagim bisey olursa mesaj at

saw1982

saw1982

Üye
bende msn programı var ama cam yok yardım edebilirmisiniz

arven_005

arven_005

Üye
ben msn e pek giremiorum :D ama olsa güzel olurdu

raskey

raskey

Üye
Arkadaşım kanka msn dıye bır msn porogramı var kurdum calişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt