Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiZ2 cidden ısınıyomu
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Meraktan ötürü Z1 e bende ekledim 4K yı. Ama bende beğenmedim. PC bile oynatırken zorlanıyor. Ben 720p tercih ediyorum.
Invoke
Üye
Ya biraz 1080p Video çekince nexus 5 de hafıza doluyor zaten. hele 4K nasıl yer tutar...
Başka hiçbir markada yokken Sony'de olmasını tabi ki iyi olarak anlatacağız. Telefondaki bir hatadan dolayı bir süre sonra kapanıyordu ama bir arkadaş güncelleme ile 6 dakika çektiğini söylemişti. Ama benim her zaman savunduğum fu ll HD'nin şimdilik yeteceğidir. Nedeni ise depolama aygıtlarının kapasiteleri şimdilik 4K için düşük.
ben söylemiştim nedenine gelince de arkadaşın biri 4k video çekemiyor yada az çekiyor gibisinden bir laf etmişti.Bende 6 dakika boyunca çekebildiğimi söyledim.
Bu arada 4k telefon olarak sony'nin z2 ile birlikte ithal ettiği televizyon var.Şu an sony bayilerinde satılıyor.
ben söylemiştim nedenine gelince de arkadaşın biri 4k video çekemiyor yada az çekiyor gibisinden bir laf etmişti.Bende 6 dakika boyunca çekebildiğimi söyledim.
Bu arada 4k telefon olarak sony'nin z2 ile birlikte ithal ettiği televizyon var.Şu an sony bayilerinde satılıyor.
ballandıra ballandıra anlatıyorum çünkü samsungun s5 modelinde de 4k video çekimi var ama samsung'un 4k video çeken televizyonu yok.Ama sony z2 ile beraber türkiyeye 4k özellikli telefonda getirtti.Yani çektiğiniz 4k videoları televizyonda izleyebileceksiniz..
Birde ben ballandırarak anlatmadım.4k videoyu az çekiyor yada çekemiyor gibi bir cümle kurdu arkadaşın biri o yüzden bnde 6 dakika çekebildiğimi söyledim.
ballandıra ballandıra anlatıyorum çünkü samsungun s5 modelinde de 4k video çekimi var ama samsung'un 4k video çeken televizyonu yok.Ama sony z2 ile beraber türkiyeye 4k özellikli telefonda getirtti.Yani çektiğiniz 4k videoları televizyonda izleyebileceksiniz..
Birde ben ballandırarak anlatmadım.4k videoyu az çekiyor yada çekemiyor gibi bir cümle kurdu arkadaşın biri o yüzden bnde 6 dakika çekebildiğimi söyledim.