Facebook ayarları hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Facebook ayarları hakkında yardım
kimsenin bana arkadaşlık isteği göndermesini veya mesaj atmasını istemiyorum. ( ortak arkadaşlar dahil) ayarlarını bulamadım ya da görmedim. yardım ederseniz sevinirim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
pc den girip bu safyaya bakarak bulursun

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
pc den girip bu safyaya bakarak bulursun
sadece "arkadaşlarımın arkadaşları" seçeneği varken bazılarının diğer mesajlar kutusuna bile mesaj atamıyorum. farklı bir yolu vardır belki diye yardım istedim sadece.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
sadece "arkadaşlarımın arkadaşları" seçeneği varken bazılarının diğer mesajlar kutusuna bile mesaj atamıyorum. farklı bir yolu vardır belki diye yardım istedim sadece.
yukarda yazdıklarınız size mi ait ? çünkü ordaki yazdıklarınız ile bu yazdıklarınız birbirinden alakasız

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kimsenin bana arkadaşlık isteği göndermesini veya mesaj atmasını istemiyorum. ( ortak arkadaşlar dahil) ayarlarını bulamadım ya da görmedim. yardım ederseniz sevinirim.

alakasiz olan nedir?

okuyun karar verin

ErenMSC

Üye
Öyle yapman için arkadasın olmaması lazım. Anca öyle kimse sana sana istek yollayamaz

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
okuyun karar verin
Uykunuzu alamamis olmalisiniz. İlk yazdigim yazida hangi konuda yardim istedigimi belirtmisim. Daha sonraki yorumumda da buna dayali olarak bazi kisilerin profiline erisip kendilerine mesaj veya arkadaslik istegi gonderemedigimi yazmisim. Bunun aynisin kendi profilim icin uygulamak istiyorum o kadar. Siz nasil okuduysaniz bu bilmiyorum artik. Cunku ilk yazimda kanal d deki bir diziden bahsedip daha sonra facebook konusuna dalmadim .

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
O özellik geçen sene kaldırıldı.
Komple mesajı da isteği de kaldıramazsın.

• Beğen
Tepkiler: FK5896

Üst Alt