Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook ayarları hakkında yardım
Sponsorlu Bağlantılar
FK5896
Üye
Konu Sahibi
Facebook ayarları hakkında yardım
kimsenin bana arkadaşlık isteği göndermesini veya mesaj atmasını istemiyorum. ( ortak arkadaşlar dahil) ayarlarını bulamadım ya da görmedim. yardım ederseniz sevinirim.
sadece "arkadaşlarımın arkadaşları" seçeneği varken bazılarının diğer mesajlar kutusuna bile mesaj atamıyorum. farklı bir yolu vardır belki diye yardım istedim sadece.
sadece "arkadaşlarımın arkadaşları" seçeneği varken bazılarının diğer mesajlar kutusuna bile mesaj atamıyorum. farklı bir yolu vardır belki diye yardım istedim sadece.
kimsenin bana arkadaşlık isteği göndermesini veya mesaj atmasını istemiyorum. ( ortak arkadaşlar dahil) ayarlarını bulamadım ya da görmedim. yardım ederseniz sevinirim.
Uykunuzu alamamis olmalisiniz. İlk yazdigim yazida hangi konuda yardim istedigimi belirtmisim. Daha sonraki yorumumda da buna dayali olarak bazi kisilerin profiline erisip kendilerine mesaj veya arkadaslik istegi gonderemedigimi yazmisim. Bunun aynisin kendi profilim icin uygulamak istiyorum o kadar. Siz nasil okuduysaniz bu bilmiyorum artik. Cunku ilk yazimda kanal d deki bir diziden bahsedip daha sonra facebook konusuna dalmadim .