S3 Ekran Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

samet19888

Üye
    Konu Sahibi
S3 Ekran Sorunu
arkadaşlar ekran dün gece yatarken düzgündü ama sabah kalktığımda sorunla karşılaştım. Acaba yazılısal mı donanımsal mı. Ekranda mı anakartta mı? Daha önce karşılaşan oldu mu acaba?

Kontrol

Kontrol

Üye
Cihazı download veya recovery moduna almayi deneyin. Eğer ekran düzgün ise; tamamen kapatıp download modda açın cihazı ardından stock rom yükleyin. Dediğim gibi eğer ekran varsa sorun yazılımsaldır.
Stock rom ile halledilir.

samet19888

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapacağım acaba? Telefoncuya götürdüm sorun anakartta dedi. Romdaymış. Ekran sağlam çıktı. Başka ekranla denedik :(

samet19888

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncu rom çatlamış elektrik kesiyor dedi :) saçmaladı herhalde. Kendim bu akşam yapmaya çalışacağım artık. Burdan son durumu yazarım. :ok2:

Kontrol

Kontrol

Üye
Öyle birşey yok uydurmus.
Konunun son bölümünü iyi oku,
kolaylıkla yaparsın.
Efs yedeğini unutma.

samet19888

Üye
    Konu Sahibi

Böyle bir hatayla karşılaşıyorum :(

Son düzenleme:
Kontrol

Kontrol

Üye
Romu kurabilir mi ? Resimde CWM kurmaya çalışmışsın.
MaxiDeal yazmış, başka bir usb yerine tak tekrar dene.

samet19888

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir cwm ile deniyorum bir de :(

Kontrol

Kontrol

Üye
Baksana Usb yerine takmayı dene. Hata usb yeri ile ilgili.

samet19888

Üye
    Konu Sahibi
Baksana Usb yerine takmayı dene. Hata usb yeri ile ilgili.

Bütün USB portlarını denedim. Bütün odin sürümlerini denedim olmuyor. Kuramıyorum nedense... :( Hep aynı hata. Samsung USB sürücülerini de kurdum. USB'ye bağlanmasını engelleyen birşeyler var gibi ama anlayamadım. Güvenlik duvarıyla antivirüsleri de devre dışı bıraktım olmuyor.

CWM kabul etmiyor. PDA ve Phone kısmından rom atmaya çalıştım onu da kabul etmedi. Çözemedim bu işi. :(

Ayrıca Ses Kısma + Home + Power tuşuyla download moduna alabiliyorum ama
Ses Açma + Home + Power kombinasyonuyla telefon gene beyaz ekranda açılıyor. Belki bi detaydır :(

Kontrol

Kontrol

Üye
Mümkünse başka bir pc de dene. Recovery modu beyaz ekran bunu ilk defa duydum.
En iyisi başka bir pc üzerinden dene, olmazsa başka çözüm bulmaya çalışırız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt