Yardım iPhone 5 iOS 8'e şuan geçmeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Aynen, iPad de o sorun var bende bir şeyi açmak için 2-3 kez tıklıyorum

Salak saçma olmuş ya.

Diğerlerine gelirsek. Yeni yazılım geliyor yok yüklesem mi yok bilmem ne. Daha iyi ki sürüyorlar piyasaya. Kurun geçin ne uzatıyorsunuz.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Salak saçma olmuş ya.

Diğerlerine gelirsek. Yeni yazılım geliyor yok yüklesem mi yok bilmem ne. Daha iyi ki sürüyorlar piyasaya. Kurun geçin ne uzatıyorsunuz.
Kuralım kurmasına da son sürüm olup kasması bizi ne kadar rahat yapar sence?
Bizde keyfimizden sormuyoruz görüş alıp ona göre hareket ediyoruz telefon elimizde kalmasın aldığımıza pişman olmayalım diye yoksa geçerim ne olacak? :kotu:

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kuralım kurmasına da son sürüm olup kasması bizi ne kadar rahat yapar sence?
Bizde keyfimizden sormuyoruz görüş alıp ona göre hareket ediyoruz telefon elimizde kalmasın aldığımıza pişman olmayalım diye yoksa geçerim ne olacak? :kotu:

Kasmaz kasmaz. IOS 7 ile 8 arasında görünüş farkı yok bir şey yok. 6 dan 7 geçerken belki.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Kasmaz kasmaz. IOS 7 ile 8 arasında görünüş farkı yok bir şey yok. 6 dan 7 geçerken belki.
Ama sen hiç hava durumu uygulamasına girdin mi o kasmadan sonra madem ufak değişiklikler yapılmış hiç geçmeye gerek olmadığını düşünüyorum şu an için hava durumu uygulamasında yer geçişlerindeki o kasılmayı görsen iPhone 4 mü 5 mi kullandığını anlamazsın o kadar kötü bir bak istersen?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Sorunlar bir kaç sürüm sonrası düzelir.

3onur5

3onur5

Üye
iOS 8'i ilk çıktığı gibi yüklemiştim fakat telefon sürekli 3G şebeke aldığı için az çekiyor gösteriyordu ve hava durumu uygulaması çok ağırlaşmıştı açılışta logo gittikten 2 saniye sonra ekran geliyor ve kapatırken çark 5 saniye sonra görünüyordu. Sorunlar ilerde düzelir mi?
iPhone 5 iOS 7'deki performansını kazanır mı?

bendede 5 var yükledim facebookta kasmalar olmaya başladı ama sadece facebook

furkankaya559758

Üye
Şimdilik geçme bazı hatalar var. Onlar giderilince geçersin.

Üst Alt