Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Inception-6-

Üye
Bana telefonun ses çıkışını artıracak bir uygulama lazım. Ne önerirsiniz?

Müzik oynatıcı istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Telefon çalarken ses yeterli gelmiyor. Gürültülü ortamlarda duyamıyorum da...
Telefonu yapanlar sesi azaltıyolar bazen ama kodları oluyo google ye telefonunun markasını modelini ve ses arttırma kodu yaz büyük ihtimal bulursun sonra kodu tuşla

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Galaxy nin note serisindeki gibi güzel stylus kalemle falan not alma uygulamaları varmı yada onlara benzer. Eğer varsa ona gore stylus kalem alabilirim teşekkürler.

Werewolf54

Werewolf54

Kapalı Hesap
yu gi oh çizgi filmi izleme uygulaması varmı silinmişti gogle play de ?

uauags

uauags

Üye

Biri paylaşmış apk ama onunki hata veriyor başka apk var mı fragment prog.?

Inception-6-

Üye

Biri paylaşmış apk ama onunki hata veriyor başka apk var mı fragment prog.?
1.4 pro apk

dogukan-

dogukan-

Üye
Apk
obb

patch

apkyi yükle obb dosyalarını 1 klasöre koy çıkar çıkan klasörü android obb a koy sonra patch yi çıkarıp obb a koyduğun klasörün içine at
İndiriyorum şu an ama eski sürümde ilerlemiştim o ilerleme gidermi?

Inception-6-

Üye
Yeni apkyi yüklerken uygulamayı değiştir diye yazarsa gitmez direk yükle yazarsa gider

dogukan-

dogukan-

Üye
Offline oyun onerecek varmi arkadaslar alintilarsaniz sevinrim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Galaxy nin note serisindeki gibi güzel stylus kalemle falan not alma uygulamaları varmı yada onlara benzer. Eğer varsa ona gore stylus kalem alabilirim teşekkürler.

Eğer s pen gibi basınca duyarlı bir kalem ve 5 inç den büyük ekranınız varsa (telefonun kendi browserindan giriyorum cihaz modeliniz göremedim) sketchbook , s note (internette arastirirsaniz apk lari var) diğerleri oyuncak insanı sadece eğlendirmek amaçlı yapılmış uygulamalar bu ikisi bir harika

uauags

uauags

Üye

Apk var mı?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Eğer s pen gibi basınca duyarlı bir kalem ve 5 inç den büyük ekranınız varsa (telefonun kendi browserindan giriyorum cihaz modeliniz göremedim) sketchbook , s note (internette arastirirsaniz apk lari var) diğerleri oyuncak insanı sadece eğlendirmek amaçlı yapılmış uygulamalar bu ikisi bir harika
S PEN ler kendisinden başka cihazlarda çalışmıyo ben normal stylus alabilirim güzel bi uygulama bulursam. Telefon nexus 5. Ekran 5 inch

007wolverine

007wolverine

Üye
ben gmd de s-pen kullanıyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nasıl yani ? Ben note 2 s pen ini s3 de denedim olmadi

007wolverine

007wolverine

Üye
rom atarsan oluyor

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sende hangisinin s peni var ? Bide hangi rom

007wolverine

007wolverine

Üye
s5

TRSweet

TRSweet

Üye
Ben uygulama isteyecektim. bu uygulamanın full sürümü ve turkce olanini bulabilirmisin ?

freedom83

Üye
Merhaba LG service menü programına ihtiyacım var teşekkürler

Üst Alt