Şaka mısın. Hangi lise olduğuna bağlı tabi. Yazın başından sonuna kadar günde 3 saat ders çalışmış, gene iyi not almış olduğu halde sınıfta kalan biri olarak söylüyorum. Tabi bunun sorumlusu tamamen imam hatip. Diğer liseler daha kolay geçmek..Kolay Kolay. Biz 8 saat İngilizce, 2 saat Almanca görüyoruz. 4 saat Tarih 4 saat Coğrafya 4 saat Matematik 2 saat Geometri idi geçen sene. Bu sene Felsefe falan geldi. Seviyorum ama, zaman hizli geçiyor. Dersler 80 dakika zaten.
Sınıfta kalmak çok zor. Bizim okulda kalan kimse yok.Kalinmaz ki lisede.
İlginç.Şaka mısın. Hangi lise olduğuna bağlı tabi. Yazın başından sonuna kadar günde 3 saat ders çalışmış, gene iyi not almış olduğu halde sınıfta kalan biri olarak söylüyorum. Tabi bunun sorumlusu tamamen imam hatip. Diğer liseler daha kolay geçmek..
Aynen öyle başta ipi sıkı tutmazsan düşersinHayırlı olsunÖnerim 9. sınıfı gerçekten sıkı tutmanız gerisi zaten geliyor aksi halde sözümü hatırlarsınız ve pişman olursunuz![]()

bence değerini bilin. Ben lisede sınıfta kaldım o zamanlar üzüldüm 5 sene lise mi okunur diye ama şuan iyiki 5 sene okumuşum diyorum ve dahada olsaydı okurdum 
Şaka mısın. Hangi lise olduğuna bağlı tabi. Yazın başından sonuna kadar günde 3 saat ders çalışmış, gene iyi not almış olduğu halde sınıfta kalan biri olarak söylüyorum. Tabi bunun sorumlusu tamamen imam hatip. Diğer liseler daha kolay geçmek..
Kim ne anlam çıkarırsa buradan Şaka mısın. Hangi lise olduğuna bağlı tabi. Yazın başından sonuna kadar günde 3 saat ders çalışmış, gene iyi not almış olduğu halde sınıfta kalan biri olarak söylüyorum. Tabi bunun sorumlusu tamamen imam hatip. Diğer liseler daha kolay geçmek..
Devamsızlık 3,5. Sadece yasini ezberlemedim diye kaldım, diğer derslerimin iyi olmasına rağmen. Sınıfta 3 kişi daha ezberlememişti hoca beni bıraktı sadece. Aynı hoca, düz liseden gelen kuran okumayı çok iyi bilmeyen arkadaşımı yasinin 6 sayfasını vermesine rağmen bıraktı.devamsızlığı9,5 günü geçmiş olabilir mi?
zaten öleGençler sizin amacınız sınıf geçmek değil üniversiteyi kazanmak olmalı.
, bilgiayar mühendisliği için hangi üniversiteye gitmem gerekir.Okulda rehber öğretmene sorabilirsin. Ben Marmara İktisat okudum. Yine Marmara'da yüksek lisans yaptım. Dersaneye gitmiştim. Dersanenin faydası oluyor.zaten öle, bilgiayar mühendisliği için hangi üniversiteye gitmem gerekir.