Çağla Şikel ile Sohbet

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Çağla Şikel ile Sohbet
Bugün Zorlu Center'da bir günlüğüne iş vardı.Arkadaş aradı gelmeniz lazım diye.Neyse ben ve kardeşim gittik. Lego işi olduğu için çocuklar geliyor genelde ama büykler de gelebilir.Basit bir lego değil 2-3 metre boyutunda bile yapılıyor.Kardeşim ve ben gelen çocukların velilerinin adını , soyadını , telefon numarasını kayıt ediyorduk. 2 tane çocuk geldi.Velileri geldi sonra.Kardeşim adını soyadını sordu.Çağla Şikel dedi :D Çocuklarının isimler Kuzey ve Uzay. O sırada Çağla Hanım , Adidas'a gitti.Biz Legolarla oynarken Çağla Hanım geldi.Sohbet ettik. Bayağı iyi bir hanım olur kendileri. Tam çıkarken çocuğunun yaptığı Legoyu bozmamız gerekiyor tabi.Çocuk bırakmak istemedi.Çağla Hanım yarın tekrar geliriz dedi.Çocuk mırın kırın etti ( küçük olanı ) Legoyu bozmayın diye ısrar etti ben de kıramadım. Legoyu dolaba sakladım. Yarın tekrar gelecekler ama ben gitmeyeceğim :D ( Çağla Hanım'ın numarasını soracaklar olursa kayıt yaptırırken telefon numarasını vermedi , bakıcıları yanında idi onun numarasını verdi ) Hiç havalı bir bayan değildi aksine çok mütevazi birisiydi.Bu arada Cristian Baroni de geldi. Yanında eşi ve çocuğu da vardı.O da çok iyiydi :D Raul Meireles de geldi alttan gri bir tayt giymiş değişikti yani.Erman Kılıç geldi.O da Victoria Secret'in Meleklerinin yerini sordu :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

0MG90

0MG90

Üye
:hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
:zzz:

SHS

SHS

Üye
Okumadım :D

Serhan

Serhan

Üye
İlk inandım sonra :zzz:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
:hmmm ne içti acaba? :hmmm

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yalan değil.Dün Zorlu Center'da Lego etkinliğinde konuştuk.Çocuğu ile de konuştum.Köpeklerinin ismi de İrma imiş.Bunların hiçbirisi yalan değil.
İlk inandım sonra :zzz:
Yalan değil , inanmak zorunda da değilsin.
Ne yazayım ki şimdi ben sana ?
Sentetiğin zararları bunlar :hmmm
Tecrübe konuştu...

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve sLeepLe
SHS

SHS

Üye
Arkadaşlar yalan değil.Dün Zorlu Center'da Lego etkinliğinde konuştuk.Çocuğu ile de konuştum.Köpeklerinin ismi de İrma imiş.Bunların hiçbirisi yalan değil.
Yalan değil , inanmak zorunda da değilsin.
Ne yazayım ki şimdi ben sana ?
Tecrübe konuştu...

Sağlıkçıyım :islik

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Sağlıkçı diye bir şey yok.O nasıl bir söz ya ? Sağlıkçı ne ? Sanki sağlık satıyor ? Simitçi gibi... Ayrıca sana ''sağlıkçı'' değilsin diyen olmadı...

Serhan

Serhan

Üye
Sağlıkçı diye bir şey yok.O nasıl bir söz ya ? Sağlıkçı ne ? Sanki sağlık satıyor ? Simitçi gibi... Ayrıca sana ''sağlıkçı'' değilsin diyen olmadı...
abi inandımda sonunda saçmalamışsın biraz erman toroğlu felan :D

SHS

SHS

Üye

Çok uğraştın ama olmadı :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:D

achambo

achambo

Üye
Bir yere kadar inandırıcı gibiydi :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Gençler inanmıyorsanız arkadaşımla fotoğraf çektirdi onu atabilirim.Tabi ondan izin alabilirsem.Ayrıca onlar da insan niye bu kadar bütüyorsunuz ki ?

0MG90

0MG90

Üye
Bekliyoruz at

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyin izin almaya çalışacağımArkadaş izin vermiyor :(

0MG90

0MG90

Üye
Kırp onu sadece ünlüyü at :D

Topal Pire

Topal Pire

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar resmi @sLeepLe adlı kardeşimize gönderdim.