Ottoman Slap
Üye
aynen kardesim eski kanaller silinsin diye otomatik tarama yaptimHocam OTOMATİK. TARAMA MI YAPTINIZ.
Suan ben oyle yapiyorum ..
aynen kardesim eski kanaller silinsin diye otomatik tarama yaptimHocam OTOMATİK. TARAMA MI YAPTINIZ.
Suan ben oyle yapiyorum ..
Zaten tatama yapilincaaynen kardesim eski kanaller silinsin diye otomatik tarama yaptim
evet kardesim ilkinde basmayi unutmusum eveteZaten tatama yapilinca
sana soruyor kanallar silinicek diye evete.basinca.pufg

Ya hocam simdi kanald filan bu kqnlalar aciliyor ama hd degil.ddevet kardesim ilkinde basmayi unutmusum evete![]()
Hd olmadi gerektigi yerde eskisi gibi 30 dk oncrsine kadar.acilmayan kanal aciliyor ,.,beyler normal hd olmayan uydular hd yayin olmadi![]()
garip listeden baksaydin bi genelde yeni cikanlar yuksek yerlerdedir sd yayin yerinde duruyodurYa hocam simdi kanald filan bu kqnlalar aciliyor ama hd degil.dd
hd yazisi filan ds yok yani .ss ama aciliyorvhepsi ole
Ama TV2 HD.CIKMISne umudumuz vardi beeskisi gibi kanllar geldi
klasik insanimiz trt ler hep baslarda demiTrt 1 HD TRT HD ve TRT HABER HD ortada yok kanal düzenlicez baştaki kanallar yok![]()

aynenHd olmadi gerektigi yerde eskisi gibi 30 dk oncrsine kadar.acilmayan kanal aciliyor ,.,
Ama hd degil .s
phasan niye hd olmadilar bu kanallar 
1,2,3,4 trt 5 show 6 kanal d böyle gidiyor ben de [emoji16]klasik insanimiz trt ler hep baslarda demi![]()
Aynen TRT1 HER ZMAN. Kanal 1 yerinde dir..klasik insanimiz trt ler hep baslarda demi![]()
valla ayni bizimde ole1,2,3,4 trt 5 show 6 kanal d böyle gidiyor ben de [emoji16]
5 te show 6 da kanal de 7 de star 
1.trt1,2,3,4 trt 5 show 6 kanal d böyle gidiyor ben de [emoji16]
En uygun u boyle bir siralama diyebilirim1.trt
2.atv
3.star
4,kanal d
5..show tv
6.fox
7.kanal 7
8.samanyolu
9.flash tv .ddd
bizde de. Böyle. D