Bir yangına sebep oldum

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
Bir yangına sebep oldum
Geçen aylarda arkadaşlarla akşam dolaşıyorduk. Biraz bayır tırmanıp taş yolda ilerlemeye başladık 5 kişilik ekip gibiydik. Aramızda sohbet ede ede ilerliyoduk saat gece 11'i geçiyordu. Bir çok konuda konuştuk, hala taş yol ilerliyordu ve ormana doğru gittiğini gördük. Devam edelimmi diye sorunca edelim cevabı verildi ve ormana doğru girdik. Değişik sesler geliyordu, baykuş, yarasa, farklı tür hayvanlar... İlerde ise şehrin ışıklarından kendini soyutlamış bir orman bulunuyordu. Çok sakin bir o kadar ürperticiydi karanlıkta zorla seçilen çamlar, ladinler ve bir çok geniş yapraklı ağaç vardı ilerledik ve mola verdik.
Bir arkadaşım ateş yakalım dedi koyu bir sohbet ortamı oluşacağını düşünüyorduk. Ateşi yavaş yavaş çakmakla ateşledik ve büyüyordu. Biraz sonra baya büyümüştü neredeyse boyuma ulaşacaktı, sorun olmaz mı demeye kalmadan yandaki ağaca sıçradı. Ateş git gide büyüyordu biz de uzaklaşmaya başladık ve gizli numaradan ateşi haber vercekken polis sesleri gelmeye başladı, hemen haberleri olmuştu. Kaçmaya başladık bizi görmüşlerdi arabalar ve yaya polisler peşimizdeydi orman yakma suçumuz vardı. Olan gücümüzle kaçarken ayrıldım ve bir müddet polisleri atlatmıştım. Arkadaşlarıma ne oldu diye bakmaya gitmeye karar verdim ve kaçtıkları yöne doğru yola koyuldum.
Bir süre sonra yaklaşık 10 polis bizimkileri yakalamıştı ben de yandım diyordum. O an başıma vuruldu ve bayıldım acaba neydi. 'Uyandığımda zindandaydım zebaniler beni yicekti ve korkudan ne yapacağımı şaşırdım(:ehe bu cümle öylesinedir hikaye ile alakası yok)' Uyandığımda bir evdeydim ne olduğunu bilmiyordum bir abla beni yanına getirmişti. Ne olduğunu sordum o da anlattı. Ormanda ateş gördüm ve anında oraya koştum polisler benden önce gelmesin diye dua ediyordum ama onlar benden önce ulaşmışlardı ve sadece seni kurtarabildim gerçek şu ki onlar gerçek polis değil gizli bir örgütün üyeleri dedi. Şok olmuştum...
Kurtardığı için minnettardım, ne yapabileceğimi sordum, polise gidemezdim suçluydum, o da benimle gel dedi ve takip etmeye başladım. Evinden çıkıp yola koyulduk o sırada bir telefon geldi ve arkadaşlarım için para isteniyordu ailelerin yüzünden düşen bin parça halde aramışlardı beni elimden bir şey gelmiyordu. Hapse girsem de ceza alsam da polise gitmeye karar verdim. Abla da zaten polşse gidiyoruz dedi. Onu çok sevmiştim ve bir hediye almalıydım ama param fazla değildi. Önceliği arkadaşlarıma verdim polis araştırmalara başladı.
Bir süre haber gelmeyince parayı kabul ettik ve buluşma yetine gittik para hazırdı. Arkadaşlarımı görmek istedim ve gösyerdiler parayı verdim. Onlar uzaklaşana kadar bırakmıcaklardı, ve yola koyulduklarına arkadaşlarıma kavuşmuştum o an silah sesleri geldi. İleri doğru gittik ve o sahte polislerin bir kaçı tutuklanmıştı her ne kadar vurulmaları gerekse de. Bize de hapis cezası verildi ben para ile ödeyip çıktım. Tehdit mesajları alıyordum çok korkutucuydu diken üstünde duruyordum. Telefonu değiştim, polislere eski numaramı ve telefonu verdim ipucu bulunması amacıyla. Bir kaç ay sonra her şey normale dönmüştü. Ama sahte polisler bulunamamıştı. Biz de başımıza bela açmamaya çalışsak da bela bizi buluyordu bir arkadaşım vefat etmişti, yaşamaya çalışıyoruz düzgünce artık...

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, ghstr, sLeepLe ve 2 diğerleri

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
okumaya üşendim özet geç :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İşte bunlar hep Enivicivokke... :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, redfoxqq ve achambo
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Güzelmiş beyandım

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bu sefer bende okumaya üşendim gözümden uyku akıyo zaten :D

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Usenmeden okudum..
Ne yasanmis öyle. . :(((

• Beğen
achambo

achambo

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve ogzhnoTr
0MG90

0MG90

Üye
İyi bari sonu saçma sapan değil

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Güzel olmuş :oke:

SHS

SHS

Üye
Okumadım :sirit:

Invoke

Invoke

Üye
:eek:

• Beğen
SHS

SHS

Üye
Benim daha fazla madalyam var hatta kupam var :islik

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Milletin başına ne aksiyon gelir, ben ev boşken tuvaletin kapısını açık bir şekilde işimi halledince heyecana giriyorum

• Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Anlattığın karşındakinin anladığı kadardır. (Mevlana)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Uzatacak bir şey yok ki beyler

• Beğen
dogukan-

dogukan-

Üye
Gerçek mi bu olay