achambo
Üye
Bu sabah...
Sabah kalktım okula gidecektim elimi yüzümü yıkadım, kahvaltı yaptım, diş fırçalayıp çıktım. Çantamı unutmuştum geri döndüm aldım, sonra servisi kaçırmışım taa dolmuşla okula gittim 1 saat geç, okulda ilk defa ders sıkıcı gelmemişti ve bugün iyi gibi düşünüyodum. Telefonu da vermemiştim hocaya(bizim burda topluyolar) saklıyodum ilk hafta arama olmaz diye, olmadı da. Sonra 2. Ders hoca seçmeli ders yazın dedi sonra dersin adını dedi bunu yazcaksınız, yazdık işte. Tenefüste sevgilimle yazıştım günaydın fln. Konuşurken yanıma gel okulu bugün as benim için
dedi. Kıramadım gideyim dedim. Disiplin fln. Uğraşmak istemiyodum sonraki ders hocaya hastaneye gitcem randevum var dedim. Tamam dedi mecburen ve kız arkadaşımla buluşmak için yola çıktım.
Otobüste telefon çaldı babamı hastaneye kaldırmışlar durumu ağır, ölüm tehlikesi varmış dedi annem. Çok korkmuştum hemen hastaneye gittim. Kız arkadaşıma "bitanem biraz geç kalcam acil hastaneye gitmem gerek" dedim. Hastaneye gittim babamın üstü başı kan içindeydi, zor nefes alıyodu. Ağlamaya başladım, ilk defa böyle kötü hissetmiştim ve ağlıcak bir yer aradım
Annem durumu sana haber veririz istersen eve geç dedi tamam dedim ve kız arkadaşımın yanına gittim. Buluşma yerinde, meydanda, bekliyordu. Hemen yanına koştum, sarıldım anlattım durumu ve sarılarak ağladım. O an beni öptü geçecek dedi. Sonra bizim eve gel, senle özel bir şey yapacağız dedi. Ne olduğunu sormadım özel demişti, bugünkü kıyafeti de çok güzeldi bu sefer ben onu öptüm.otobüse bindik ve evlerine doğru yola çıktık
. Yolda annem aradı babamın tehlikesinin geçmiş olduğunu söyledi, çok rahatlamıştım, sevgilimle güzel zaman geçiririz diye düşünmeye baladım. Eve gittik üstümü değişcem dedi ve içeri gitti. Geldiğinde biraz açık bir kıyafetle gelmişti. Odasına çağırdı. Ben de tamam diyip gittim ve girer girmez zindana düştüm, çıkamıyorum. Lütfen beni kurtarın...
dedi. Kıramadım gideyim dedim. Disiplin fln. Uğraşmak istemiyodum sonraki ders hocaya hastaneye gitcem randevum var dedim. Tamam dedi mecburen ve kız arkadaşımla buluşmak için yola çıktım. Otobüste telefon çaldı babamı hastaneye kaldırmışlar durumu ağır, ölüm tehlikesi varmış dedi annem. Çok korkmuştum hemen hastaneye gittim. Kız arkadaşıma "bitanem biraz geç kalcam acil hastaneye gitmem gerek" dedim. Hastaneye gittim babamın üstü başı kan içindeydi, zor nefes alıyodu. Ağlamaya başladım, ilk defa böyle kötü hissetmiştim ve ağlıcak bir yer aradım
Annem durumu sana haber veririz istersen eve geç dedi tamam dedim ve kız arkadaşımın yanına gittim. Buluşma yerinde, meydanda, bekliyordu. Hemen yanına koştum, sarıldım anlattım durumu ve sarılarak ağladım. O an beni öptü geçecek dedi. Sonra bizim eve gel, senle özel bir şey yapacağız dedi. Ne olduğunu sormadım özel demişti, bugünkü kıyafeti de çok güzeldi bu sefer ben onu öptüm.otobüse bindik ve evlerine doğru yola çıktık
. Yolda annem aradı babamın tehlikesinin geçmiş olduğunu söyledi, çok rahatlamıştım, sevgilimle güzel zaman geçiririz diye düşünmeye baladım. Eve gittik üstümü değişcem dedi ve içeri gitti. Geldiğinde biraz açık bir kıyafetle gelmişti. Odasına çağırdı. Ben de tamam diyip gittim ve girer girmez zindana düştüm, çıkamıyorum. Lütfen beni kurtarın...