Modern Combat 5: Blackout v1.0.2f

Sponsorlu Bağlantılar

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
Hileli apk paylaşırmısınız. Teşekkürler.En başta eski obb üstüne yeni pact dosyalarını attım ama güncellemew istedi. Sonra yeni apk'yı kullanmadan pacht dosyasını kurduğumu farkettim. Neyseki düzelttim şimdi iyi çalışıyor. Ama oyunda yeni bir haritaya geçtiğimde haritayı indirmeye oto. başlamıyor. Bunun bir çözümünü bulabilirmisiniz.

Serhan

Serhan

Üye
:tşk:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar.

yakup_

Üye
apk link ölü yenilermisiniz ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim.

yakup_

Üye
malesef gameloft yazisi geliyor hemen oyundan atiyor acaba rootsuz diye mi?

Scourge

Scourge

Üye
teşekkürler

PuGatorY

PuGatorY

Üye
bir sorun yok gayet güzel çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: murro_16
murro_16

murro_16

Üye
açık hocam wirelessle de denedim mobil veri ile de artik telefona format aticam heralde oyle gorunuyor

oyunun obb dosyalarını cihaz velleğine attım açıkdı . güzel oyunmuş .

yakup_

Üye
oyunun obb dosyalarını cihaz velleğine attım açıkdı . güzel oyunmuş .
nasil yani cihaz bellegi derken benimki galaxy s4 16 gb lik kisma attim bide hafıza karti bolumu var oraya atmadim

murro_16

murro_16

Üye
nasil yani cihaz bellegi derken benimki galaxy s4 16 gb lik kisma attim bide hafıza karti bolumu var oraya atmadim

sd karta atmayınca açıldı bende . sende açılmadıysa bilemiyorum kardeş ya

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
@ANIL Usta Z1 de dosyaları sdcard a değil de telefon hafızasına atınca oyun açıldı. Üstteki arkadaş da öyle yapınca açılmış. Konuda belirtirsen diğerlerinin işine yarar. Bazı arkadaşlar açılmayınca vazgeçiyor yüklemekten

• Beğen
Tepkiler: ANIL
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Anladığım kadarı ile online bir oyun tek kişilik senaryo modu yok ve oynamak için sürekli internet bağlantısı istiyor zaman kaybı. COD MW leri oynayın daha iyi.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Anladığım kadarı ile online bir oyun tek kişilik senaryo modu yok ve oynamak için sürekli internet bağlantısı istiyor zaman kaybı. COD MW leri oynayın daha iyi.
Yanlışın var kardeşim tek kişilik senaryo zaten oyun. Sadece oyun internet ile senin bilgilerine ulaşıyor o kadar.

Üst Alt