kinger1905
Üye
İphone Hariç Telefon Önerisi ???
İyi bi Samsung kullanıcısıyım ve an itibarı ile S3 ün ekranını düşürerek köşesinden kırmış bulunuyorum.
Değiştirmek için bir fırsat olarak düşünüyorum.
Samsung S2 - S3 - S4 kullandım ve genel olarak Samsung dan memnunum . S5 kullanamadım ama bu arada General Mobile Discovery 2 ve elite serisi dikkatimi çekti. Bu nedenle sizden bu konu hakkında yorum bekliyorum. General Mobile düşünme sebebim galaxy ile aynı özelliklere sahip gibi ancak fiyat olarak çok iyi.
Sansung Galaxy S4 mü - Samsung Galaxy S5 mi - General Mobile Discovery 2 mi - General Mobile Elite mi ?
Önerdiğiniz telefonları önerme nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER.
Değiştirmek için bir fırsat olarak düşünüyorum.
Samsung S2 - S3 - S4 kullandım ve genel olarak Samsung dan memnunum . S5 kullanamadım ama bu arada General Mobile Discovery 2 ve elite serisi dikkatimi çekti. Bu nedenle sizden bu konu hakkında yorum bekliyorum. General Mobile düşünme sebebim galaxy ile aynı özelliklere sahip gibi ancak fiyat olarak çok iyi.
Sansung Galaxy S4 mü - Samsung Galaxy S5 mi - General Mobile Discovery 2 mi - General Mobile Elite mi ?
Önerdiğiniz telefonları önerme nedenleri ile birlikte yazarsanız çok sevinirim. TEŞEKKÜRLER.
z2 kullananlar memnun s5 kullanan görmedim hiç bende z2 öneririm sana
ama Z1 kullanan arkadaşlarım android sistemde samsung dan şaşma sony de donmalar falan olduğunu sölediler z2 de aynı durum mevcut mudur bilemem ama z2 ise s5 arasında çok kararsızım.