imamhatip zor. Ben 10dayım eski toprağız sorun yok tek rahatsız eden kıl dönmesi ameliyati olduğum için cok oturmak bana yaramıyor okadarSen ne gordun bizde arapça var 4 saat kuran 5 saat nevri donuyo insanın![]()

arada bi yıl var alt tarafıimamhatip zor. Ben 10dayım eski toprağız sorun yok tek rahatsız eden kıl dönmesi ameliyati olduğum için cok oturmak bana yaramıyor okadar![]()

9uncu sınıftan korkuyorsun üst tarafı çömezarada bi yıl var alt tarafı![]()

10.sınıf daha kolaymış öle diyolar9uncu sınıftan korkuyorsun üst tarafı çömez![]()
![]()

Doğru diyolar10.sınıf daha kolaymış öle diyolar![]()
![]()
2000li olmak kötüdür 

Bide bana sorun 11.sınıfım sınavın etkisi şimdiden g**müzü tutuşturdu

10.sınıf daha kolaymış öle diyolar![]()
![]()
Çöm Nexus![]()

Biz 8.40'ta derse başlayıp 4.10'da çıkıyoruz. Fizik falan çok sıkıcı ya.
O neymiş öyleYanlız ı phone ile gönderildi yazıyor halbuki 1520 ile gonderiyorumSınıfta kalmak çok çok kolay kardeş, sınıfı geçmek aşırı zor.
Kolay Kolay. Biz 8 saat İngilizce, 2 saat Almanca görüyoruz. 4 saat Tarih 4 saat Coğrafya 4 saat Matematik 2 saat Geometri idi geçen sene. Bu sene Felsefe falan geldi. Seviyorum ama, zaman hizli geçiyor. Dersler 80 dakika zaten.Ya Lise Çok Zora Benziyor Ya.
Almanca , Astroloji Nedir.
Hergün 8 Ders Nedir , 08:15'te girip 15:05 te çıkıyoz.
Bu Kadar da Zorluk Olmaz Ya Birde İngilizce haftada 6 Ders. , Almanca , İngilizce = Yabancı Dil
Yabancı Dili Haftada 8 ders görcez![]()
Sınıfta kalmak çok zor. Bizim okulda kalan kimse yok.Sınıfta kalmak çok çok kolay kardeş, sınıfı geçmek aşırı zor.
Yanlız ı phone ile gönderildi yazıyor halbuki 1520 ile gonderiyorum
Kalinmaz ki lisede.