Ankete okurken baya bi güldüm yaa![]()

Aynen3. şık iphonedonun şarkısından![]()

Yürüyün Gidin Ya Benim telefonum apple a iphone ya bin basar bikere Telefonumun megapikseli 496
Bu şıkka hala gülüyorum![]()

Daha pahalı o y6üzden bide ben 830 u tasarım olarak çok beğendimbence L930 alabiliyosan onu al onun şekli daha güzel L925te güzel gerçi![]()
hem lumia 830 al hemde 92 al kardeş kardeş oynasınlar![]()

ne gerek var ki almana çok mu lazım sömürdünüz doğayı siz aldıkça daha fazla üretiyorlar

Bu kadar gülüneceğini bilsem yazmazdım öylede çok ciddi oluyor yaa
i6 mı tavsiye edersinHiç gerek yok,boşuna para harcarsıniPhone 6 almanı tavsiye ederim ama illa wp alcam diyosan tahminlere göre yakında 925 ile aynı tasarımda üst seviye bir model tanıtılcak,onu almanı tavsiye ederim

Bende onu merak ediyorum özellikleri hangisinin daha iyi ?Hangisinin artıalrı daha fazla ?830 930 tasarımlar neredeyse aynı ben böyle tasarımlı cihazları seviyorum güzel oluyo cidden özellikleri 925ten iyiyse al bence
ben pek bilmiyorum ama 830a nokianın sitesinden baktım 1.2 ghz çift çekirdek s400 vardı sanırımBende onu merak ediyorum özellikleri hangisinin daha iyi ?
128 gb kadar sd kart destekli 5' ekran hd sanırım 925 i bilmiyorm özelliklerinihafıza kartı olması bence en iyi artısı. 925 te 16 gb lik modelini kullanıyorum oyunlarda vs. çok sıkıntı oldu bana..ben pek bilmiyorum ama 830a nokianın sitesinden baktım 1.2 ghz çift çekirdek s400 vardı sanırım128 gb kadar sd kart destekli 5' ekran hd sanırım 925 i bilmiyorm özelliklerini

biz adam gibi açıklayamadık mıhafıza kartı olması bence en iyi artısı. 925 te 16 gb lik modelini kullanıyorum oyunlarda vs. çok sıkıntı oldu bana..
Neyse adam gibi biri açıklarsa süper olacak
Hem fiyatta insin 1-2 ay bayramda paralarda gelir![]()

925 ten acayip memnununmda 830 un tasarımı ayrı bir hoşuma gitti nedense925'in kötü yanı var mı ki? Memnun değil misin 925'den? Hem 830 satışa çıktı mı?