İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Bu 930'un operatörlere bile henüz gelmemesinin ve stoklarda yeteri kadar bulunmamasının geçerli bi sebebi olması lazım. O sebep nedir çok merak ediyorum :hmmm : ?

• Beğen
Tepkiler: emz

emz

emz

Üye
Bu 930'un operatörlere bile henüz gelmemesinin ve stoklarda yeteri kadar bulunmamasının geçerli bi sebebi olması lazım. O sebep nedir çok merak ediyorum :hmmm : ?

Çıkarmış olmak için çıkmış olması????
Bence tek neden bu ve amiral gemi çıkmadı denmesin diye çıkarıldı. Asıl amiral Ms Lumia adıyla gelecek. Bekleyip göreceğiz ;) :eller:

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Çıkarmış olmak için çıkmış olması????
Bence tek neden bu ve amiral gemi çıkmadı denmesin diye çıkarıldı. Asıl amiral Ms Lumia adıyla gelecek. Bekleyip göreceğiz ;) :eller:

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Valla hocam 930'u beklemekten bitap düştük, şimdi bide microsoft lumia'yı beklersek buna sinirlerim dayanmaz :zzz: :gun1:
Bu microsoftun bana yeniden zorla öğrettiği bişey var, 'sabırla beklemek'
gerçi bütün lumiacıların zorla öğrendiği bişey bu :ehe

• Beğen
Tepkiler: @Safak

ArMaGeDdOn_87

Üye
Apple piyasadaki firmalara nazaran müşteri desteği ile olsun ilkleri denemesiyle olsun başarılı bir firma fakat teknoloji çok ağırdan satması ufak ufak gitmesi kötü. Bana kalırsa sırf Steve Jobs dan kalma 15 yıllık proje vardır bunlar bunu 20 yıl da piyasaya sürer neden böyle bilmiyorum fakat az bir donanımla iyi işler çıkardığını biliyorum bu iyi.
bence donanım olarak sadece şu konularda eksik kaldı;batarya,telefon hafızası ve kameradaki optik görüntü sabitleyici,batarya daha yüksek olmalıydı,hafıza olarak da 16 gb değil de 32 olarak çıkarmalıydı,diğer firmalar donanım olarak uçuyo çünkü android işletim sistemi buna ihtiyaç duyuyor,bunu sende biliyosun,iOS un fazla donanıma ihtiyacı yok,ekran da HD gayet yeterli daha fazlaya gerek yok,4k çekim zaten gereksiz,yani iPhone 6 nın donanım olarak söylediğim 3 madde dışında bir eksiği yok,ancak yazılım yönünden iOS 8 ile daha farklı özellikler getirilebilirdi,bu konudada önemli bir yenilik yapmadı

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
Akhtoher

Akhtoher

Üye
bence donanım olarak sadece şu konularda eksik kaldı;batarya,telefon hafızası ve kameradaki optik görüntü sabitleyici,batarya daha yüksek olmalıydı,hafıza olarak da 16 gb değil de 32 olarak çıkarmalıydı,diğer firmalar donanım olarak uçuyo çünkü android işletim sistemi buna ihtiyaç duyuyor,bunu sende biliyosun,iOS un fazla donanıma ihtiyacı yok,ekran da HD gayet yeterli daha fazlaya gerek yok,4k çekim zaten gereksiz,yani iPhone 6 nın donanım olarak söylediğim 3 madde dışında bir eksiği yok,ancak yazılım yönünden iOS 8 ile daha farklı özellikler getirilebilirdi,bu konudada önemli bir yenilik yapmadı
Sonuna kadar katılıyorum.

dakamon

dakamon

Üye
Windows 9 da wifisense izlerine rastlanmış :) bizdeki wifisense bilgisayara da geliyor :) sistemlerin birleşmesi böyle bir şey olsa gerek :) hadi bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve emz
dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar soulcraft2 oyununu indirmeye çalışıyorum inmiyor sizdede böyle mi? İniyor yazıyor ama öyle kalıyor.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
ben geçen sordum pek getiriyoruz satılmıyor dedi önermiyoruz dedi türkcell bayisi

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
ben geçen sordum pek getiriyoruz satılmıyor dedi önermiyoruz dedi türkcell bayisi
bence onlar getirtmek istemişlerdir, getirtmeyi beceremeyince 'satılmıyor, tercih edilmiyor' deyip işin içinden çıkmışlar belli ki

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar ben Preview for Developers 8.1 kullanıyorum. Nokianın sitesinde 720 için güncelleme available yazıyor fakat telefon bulmuyor. Ne yapmam lazım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben Preview for Developers 8.1 kullanıyorum. Nokianın sitesinde 720 için güncelleme available yazıyor fakat telefon bulmuyor. Ne yapmam lazım?
Preview formu Developer yüklü cihazlar için Windows Phone 8.1'e dönmek gerekiyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şimdilik "ön izleme" kurulu cihazlar güncellemelere ancak kablo bağlantısı ve NSRT (Nokia Software Recovery Tool) programı ile ulaşabilirler. PC nize programı nokianın sitesinden kurup telefonunuzu bağlayın. Bulduğu güncellemeyi yükleyin. Nokia tarafından Optimize edilmiş ve adına Cyan denilmiş 8.1 i kuracak. Sonrasında GDR1 ön izlemesini tekrar kurmak isterseniz yeniden telefonunuza Preview for Developer uygulamasını kurup onaylamalısınız ve ondan sonra güncelleme taratırsanız telefon gdr1 i bulup yeniden kuracaktır. Bu sayede telefonunuzda Final 8.1 (Cyan) + Gdr1 ön izleme kurulu olacak.

enessrsy

enessrsy

Üye

Teknoloji marketleri ve operatör satış yerleri kararsız olmasanız bile sizi WP'dan caydırıp samsung android ya da apple ürünü almanız konusunda yönlendiriyor. Ben şimdiye kadar kendim ve tanıdığım 2 kişiye 3 lumia aldım her seferinde beni vazgeçirmeye çalıştılar. Ellerinde olmamasının sebebini bilemem ama satmak istemediklerini biliyorum.

cemil baba

cemil baba

Üye
Ön izleme yüklü cihazlara ne zaman gelir, bilginiz var mı?

NSRT ile yüklesem telefon sıfırlanır mı?

beats

beats

Üye
Ön izleme yüklü cihazlara ne zaman gelir, bilginiz var mı?

NSRT ile yüklesem telefon sıfırlanır mı?
Ön izleme yüklü cihazlara ne zaman geleceği belirsiz, NSRT ile cihaz yazılımı yüklerseniz cihaz sıfırlanmış olur.

cemil baba

cemil baba

Üye
Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.

dakamon

dakamon

Üye
Bu soulcraft 2 oyunu bende bir turlu inmiyor. İndiriliyor yazıyor inmiyor. Öylece bekliyor. Diğer herşey iniyor bu inmiyor. Sizde de durumu aynı mı

oznkrts

oznkrts

Üye
Ben bimekste Türkiye'de stoklarında kalan sonuncu turuncuyu almıştım benden sonra 3 arkadaşım almaya çalışıyor ama nereye girse kötülüyorlar neden böyle bende anlamıyorum :)

Invoke

Invoke

Üye
Biraz önce yine here drive'a hayran kaldım. Çok kaliteli yazılım. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt