değmez tabi,bu sürüm zaten geliştiriciler için,yada yüklesen bile mesela 2 telefonun olur o zaman yüklersin sorun olmaz ama tek telefonla o kadar sorun çekilmezValla bunu paylaşmazsam ölürüm, arkadaşlar DP Update1 den Cyana döndüm. 1 hafta falan oldu. Batarya Windows Phone 8den bile iyi gidiyor maşallah. Kararlı sürüm çok etkiledi. Bence donun cyana. Bir klasör için değmezmiş
Nokia'nın sosyal medyasını kontrol edenler hep aynı sanırım, sadece Türkiye'ye özgü değilmiş:
Küçük de olsa göze batıyor 4.7" nedir yahu![]()
925 4.5 değilmi ?

iyi yöndemi köyü yönde mi şaşırtıyor ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLumia 930'la üçüncü gün ikinci şarj. Bıraksam yarın sabah da bu şekilde durur ama sabah şarj lazım olacak. Bir kaç gün daha geçsin bakalım neler olacak. Bu cihazın şarjı beni şaşırtıyor.
bu kadar beklemiyordum. Çok hunharca kullanmadıktan sonra bir günde bitmiyor şarjı.iyi yöndemi köyü yönde mi şaşırtıyor ?
bu kadar beklemiyordum. Çok hunharca kullanmadıktan sonra bir günde bitmiyor şarjı.
bu kadar beklemiyordum. Çok hunharca kullanmadıktan sonra bir günde bitmiyor şarjı.
Benim daha önceki incelemelerimi izleyenler dikkat etmiştir. Ben iki günlük tecrübeyle inceleme yazısı yazmam. Şu andaki bilgileri de son kullanıcının alacağı kesin sonuçlar olarak paylaşıyorum zaten.O zaman donanım haber başka bir 930 kullanıyor herhalde. Orada 1 gunu geçirmeniz için biraz dikkat etmeniz gerekiyor kullanımınıza demişti. İsteyenler izleyebilir incelemeyi.
ben o batarya değerlerini telefonu masaya koyup bırakıp ve hiç ellemedikten sonra aldım rekorum 38 saatti galiba,yani söylediğiniz değerler büyük mucize gelişmeleri bekliyoruzBenim daha önceki incelemelerimi izleyenler dikkat etmiştir. Ben iki günlük tecrübeyle inceleme yazısı yazmam. Şu andaki bilgileri de son kullanıcının alacağı kesin sonuçlar olarak paylaşıyorum zaten.
Ayrıca normal bir kullanıcı telefonundan günde en çok bir bilemedin iki saat nette gezer, benim gibi günde 200'ün üzerinde MAİL almaz. Ayrıca ekran parlaklığı otomatik, şebeke 3g sabit ve Cihaz yeni olduğu için tüm uygulamalara sürekli güncelleme geliyor.
Şu anda bataryası şöyle ya da böyle diyemem ama açık konuşmak gerekirse ben bu batarya konusunda tereddütlüydüm. Bir kaç gün daha kullandıktan sonra daha net bilgiler verebilirim.
Benim daha önceki incelemelerimi izleyenler dikkat etmiştir. Ben iki günlük tecrübeyle inceleme yazısı yazmam. Şu andaki bilgileri de son kullanıcının alacağı kesin sonuçlar olarak paylaşıyorum zaten.
Ayrıca normal bir kullanıcı telefonundan günde en çok bir bilemedin iki saat nette gezer, benim gibi günde 200'ün üzerinde MAİL almaz. Ayrıca ekran parlaklığı otomatik, şebeke 3g sabit ve Cihaz yeni olduğu için tüm uygulamalara sürekli güncelleme geliyor.
Şu anda bataryası şöyle ya da böyle diyemem ama açık konuşmak gerekirse ben bu batarya konusunda tereddütlüydüm. Bir kaç gün daha kullandıktan sonra daha net bilgiler verebilirim.

Yıl olmuş 2014 hala 1800 mAh batarya kullananlar var. Millet 4100 mAh bataryaya geçti hey yavrum hey

Bütün firmalar eksik bişeyler bırakıyo,yine en iyisi appleYıl olmuş 2014 hala 1800 mAh batarya kullananlar var. Millet 4100 mAh bataryaya geçti hey yavrum hey![]()
Apple piyasadaki firmalara nazaran müşteri desteği ile olsun ilkleri denemesiyle olsun başarılı bir firma fakat teknoloji çok ağırdan satması ufak ufak gitmesi kötü. Bana kalırsa sırf Steve Jobs dan kalma 15 yıllık proje vardır bunlar bunu 20 yıl da piyasaya sürer neden böyle bilmiyorum fakat az bir donanımla iyi işler çıkardığını biliyorum bu iyi.Bütün firmalar eksik bişeyler bırakıyo,yine en iyisi apple
Windows 7 ya da Windows 8'li bir PC ile:Ben bu yeni çıkan guncellemeyi yüklemiştim telefona ama güncelleme tam biteceği anda telefon sarsmadan kaynaklı olarak aniden kapanmıştı. Sonuç olaraksa videolar+müzikler uygulaması yok telefonumda. Sd kartımdaki hiçbir videoyu oynatamıyorum. Mağazadan "video" uygulamasını indireyim dedim bu seferde yine (sanırım) guncellemeyi tam olarak tamamlayamadığı için hiçbir uygulama indiremiyorum, hata veriyor. Yenidende başkattım cihazı yine fayda etmedi. Önerisi olan var mı acaba? Fabrika ayarlarına dönsem düzelir mi? Yada 8.0'a geri dönsem?
hadi bakalım bekliyoruz.Benim daha önceki incelemelerimi izleyenler dikkat etmiştir. Ben iki günlük tecrübeyle inceleme yazısı yazmam. Şu andaki bilgileri de son kullanıcının alacağı kesin sonuçlar olarak paylaşıyorum zaten.