ATRİX REKOR ANTUTU

Sponsorlu Bağlantılar

frdgngr

frdgngr

Üye
    Konu Sahibi
Select device yazan yerde hazır değerler mevcut

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Çözünürlük düşmez ki. Teknik olarak böyle bir şey yok. Yanlış mı biliyorum? :allalla:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
markette resolution changer adlı pro ile çözünürlüğü düşürüyoruz.

Skoru gördüğümde aklıma gelmişti :ehe
Çözünürlük düşmez ki. Teknik olarak böyle bir şey yok. Yanlış mı biliyorum? :allalla:

Ekran çözünürlüğü değişebilir. Neticede grafik çipi veriyor görüntüyü. Aynı mantıkla bizde bilgisayarda eskiden iyi oyunları çözünürlüğü azaltıp açardık.

• Beğen
Tepkiler: frdgngr
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Vay be bunuda yeni öğrendim demek bu olay androiddede varmış. Nexus 4 te denedim galaxy s çözünürlüğü yaptım 3d grafik puanı 9764 oldu :D ama telefon bu şekilde kullanılmaz nesneler ekrana zor sığıyor full hd yapıncada çok küçük oluyor birde ekranın yanlarında boşluk kalıyor.Full hd yapınca nesnelerin çok küçük olmasınıda çözdüm liquidsmooth romda ayarlarda özel çözünürlük diye bir bölüm var ordan dpi değerini yükselttikçe nesneler büyüyor şu anda 1150*1920 çözünürlük kullanıyorum. 1080 yapınca yanlarda boşluk kalıyordu biraz daha yükselttim. Şimdi dead trigger grafikleri daha bir net duruyor. Performans kaybı pek yokAntutu 3d puanı 7853 e düştü

• Beğen
frdgngr

frdgngr

Üye
    Konu Sahibi
Bu programda da dpi ayarı mevcut.
Pc den painti açıp telefonun normal çözünürlüğünü yazıp yeniden boyutlandır sekmesindeki en boy oranını koru ya tıklayıp kendi özel çözünürlüğünü bulabilirsin :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Programdaki dpi ayarı çalışmıyorki 800 yazsam bile bir fark olmuyor

frdgngr

frdgngr

Üye
    Konu Sahibi
Programdaki dpi ayarı çalışmıyorki 800 yazsam bile bir fark olmuyor
:bilmm Ben de çalışıyor.
Kullandığın launcher den kaynaklanıyor olabilir farklı bir launcher dene istersen.
FTLlauncher de sorun yok.:oke:

lazye

lazye

Üye
çok ilginç :D

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Helal :)

• Beğen