Buyur burada paylaştım. Püf Noktası - CORTANA KULLANIM REHBERİ - MaxiCep
muhammetuludag2 Üye Konu Sahibi ozgurgcan' Alıntı: Buyur burada paylaştım. Püf Noktası - CORTANA KULLANIM REHBERİ - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim uygulama konusunda nasıl telefon
ozgurgcan' Alıntı: Buyur burada paylaştım. Püf Noktası - CORTANA KULLANIM REHBERİ - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim uygulama konusunda nasıl telefon
westmoreland Üye Uygulama ve oyun manyağı isen, sürekli olsun bol bol olsun durmadan indireyim dersen, seni üzebilir.
westmoreland Üye Arka kapağını aç orada bir düğme olacak, oraya basarsan güzel bir FORD MUSTANG oluyor. Yanlız evde deneme başına iş alırsın (:
Arka kapağını aç orada bir düğme olacak, oraya basarsan güzel bir FORD MUSTANG oluyor. Yanlız evde deneme başına iş alırsın (:
westmoreland Üye muhammetuludag2' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım kardeşim aldırış etme
muhammetuludag2 Üye Konu Sahibi camaro daha iyi olur ana ekranı daha kullanımlı olabilir di mesela değiştiremiyor muyuz?
westmoreland Üye muhammetuludag2' Alıntı: camaro daha iyi olur ana ekranı daha kullanımlı olabilir di mesela değiştiremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır, bu tarz özgürlüklerin yok. Kutucuklar zorunlu, sola çektiğimizde gelen yan menü zorunlu. Kapalı kaynaklı bir işletim sistemi, değiştirilemez.
muhammetuludag2' Alıntı: camaro daha iyi olur ana ekranı daha kullanımlı olabilir di mesela değiştiremiyor muyuz? Genişletmek için tıkla ... Hayır, bu tarz özgürlüklerin yok. Kutucuklar zorunlu, sola çektiğimizde gelen yan menü zorunlu. Kapalı kaynaklı bir işletim sistemi, değiştirilemez.
westmoreland Üye muhammetuludag2' Alıntı: anladım symbiani android yapmak gibi birşey yani IMKANSIZ diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yani evet, şu an için imkansız. İlerde Microsoft fikrini değişir, Android gibi açık kaynak bir sistem yaparsa o zaman belki oda %0.1 bile yok
muhammetuludag2' Alıntı: anladım symbiani android yapmak gibi birşey yani IMKANSIZ diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Yani evet, şu an için imkansız. İlerde Microsoft fikrini değişir, Android gibi açık kaynak bir sistem yaparsa o zaman belki oda %0.1 bile yok