İstek Vodafone reklamı ne zaman kalkacak

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone reklamı ne zaman kalkacak
Mobil sürümde Vodafone telefon reklamı en yeni mesajlara erişimi engelliyor, ekranı kaplıyor kapatılamıyor.

• Beğen
Tepkiler: çaminci ve ghstr

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Maxicep'e ilk girişte çıkıyordu sadece sonra başka bolume girince kayboluyordu. Şimdi hiç gitmiyor, bir el atın şu işe.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
Katılıyorum. Bu yüzden mobilden artık maxicepe girmiyorum..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
2 gündür bu reklam için şikayet ediyorum. Dün en azından başka bölüme girip çıkınca kayboluyordu. Bugün tema editörü cevap yazdı ilgileneceklerini belirtti.
Allah razı olsun çok ilgilenmiş ve hiç kapanmayacak şekilde ayar vermiş!!!
Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Keşke ilgilenmeseydi yani.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şu reklam yüzünden bildirimlere bakamıyorum site yöneticilerinden şu Vodafone reklamı için kapatma butonu rica ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
The SLayeR

The SLayeR

Üye
aynen bende mobili kulanamaz oldum paso eli degio insanin reklama

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İstemeye istemeye opera temasını kullanıyorum. Sizlere de tavsiyem o yönde olacak maalesef. Şu lanet olasıca reklamdan kurtulmanın tek yolu bu.

SHS

SHS

Üye
Adfree kurdum ben tavsiye ederim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 telefonda adblock tarzı uygulama mevcut değil. Artı bu tip uygulamaları tasvip etmiyorum. Her adblock kullanımı temaya reklam olarak geri dönüyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Evet opera teması tek çare gibi görünüyor şimdilik.

mürteza16

mürteza16

Üye
@Eaglebunker ayarlayacaktı.

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar kusura bakmayın biz de bu konuda reklam ajansıyla görüştük ve reklamı derhal durdurdular. Normalde gelen yayınlarda her gösterim arasına bir çerez süresi ve bekleme aralığı koyuluyor yani her sayfa yenilemede gelecek bir reklam koymuyoruz zaten kasıtlı olarak, ayrıca her reklamda çarpı butonu ile çıkış yapılmasını bekliyoruz. Bunlar reklam ajansı tarafından yerine getirilmediği için, yerine getirilene kadar yayın durduruldu. Sikayetlerinize duyarlıyız ve benzer tepkiyi biz de reklam ajansına yapıyoruz emin olabilirsiniz, iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, SHS, ghstr ve 2 diğerleri
Serhan

Serhan

Üye
Bence PC sende opera mini surum kullanın ben öyle yapıyorum

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
aynen öyle zorla telefon aldırcaklar millete ha D:

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşlar, reklamlarla ile ilgili rahatsızlıklarınızı bildirdikçe her zaman gidermeye calisiriz nitekim sikayetlerinize göre reklamı kaldırttık düzenledik. O yüzden opera mini arabirimi gibi daha kullanıssız ve sadece opera mini kullanıcıları için basit olarak tasarlanan arabirimi kullanmanıza gerek yok illa ki.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Serhan
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar, reklamlarla ile ilgili rahatsızlıklarınızı bildirdikçe her zaman gidermeye calisiriz nitekim sikayetlerinize göre reklamı kaldırttık düzenledik. O yüzden opera mini arabirimi gibi daha kullanıssız ve sadece opera mini kullanıcıları için basit olarak tasarlanan arabirimi kullanmanıza gerek yok illa ki.
Ozan adminim iyi , güzel diyorsunuz da mobil temayı kullanılmaz hale getiren o reklamı 3 gün önce bildirdiğim halde ancak dün müdahale edildi.
En azından sesimizi geçte olsa duyup cevap verdiğiniz için teşekkür ediyoruz.
Kolay gelsin.

Ozan

Ozan

Admin
Ozan adminim iyi , güzel diyorsunuz da mobil temayı kullanılmaz hale getiren o reklamı 3 gün önce bildirdiğim halde ancak dün müdahale edildi.
En azından sesimizi geçte olsa duyup cevap verdiğiniz için teşekkür ediyoruz.
Kolay gelsin.
Bu konularda daha hızlı duyarlılık göstereceğiz, haklısınız bazı konularla meşguliyetten dolayı geç farkedildi.

• Beğen
maximumüye

maximumüye

Üye
Simdi reklamlar :) her dakka reklam izliyoruz ohh mis.........

• Beğen

Üst Alt