Bandicam full
UpOneTR Üye kavr' Alıntı: Bandicam fu ll Genişletmek için tıkla ... Bandicam oyun videosu cekmez diye biliyorum ben cekemedim
kavr' Alıntı: Bandicam fu ll Genişletmek için tıkla ... Bandicam oyun videosu cekmez diye biliyorum ben cekemedim
007wolverine Üye Mr. Turk' Alıntı: Bandicam oyun videosu cekmez diye biliyorum ben cekemedim Genişletmek için tıkla ... benim bildigim gayet iyi cekiyor
Mr. Turk' Alıntı: Bandicam oyun videosu cekmez diye biliyorum ben cekemedim Genişletmek için tıkla ... benim bildigim gayet iyi cekiyor
UpOneTR Üye Sucrofe' Alıntı: Ne alaka? Ekran görüntüsünün videosunu alan program oyunlarda da çeker. Genişletmek için tıkla ... Öyle olmuyor iste Oyunu açınca görüntüyo siyah olarak çekiyor bunun için fraps var mesela sadece oyun çekiyor fraps ile normal ekran çekilmiyir mesela
Sucrofe' Alıntı: Ne alaka? Ekran görüntüsünün videosunu alan program oyunlarda da çeker. Genişletmek için tıkla ... Öyle olmuyor iste Oyunu açınca görüntüyo siyah olarak çekiyor bunun için fraps var mesela sadece oyun çekiyor fraps ile normal ekran çekilmiyir mesela
UpOneTR Üye kavr' Alıntı: benim bildigim gayet iyi cekiyor Genişletmek için tıkla ... Hangi oyunları çektin ?
Emrgncy Üye Bandicam her oyunda işe yaramıyor, yani bazı oyunlarda kayıt almak için tam ekran modundan çıkman gerekiyor.. fraps iyi ama o da kasıyor...
Bandicam her oyunda işe yaramıyor, yani bazı oyunlarda kayıt almak için tam ekran modundan çıkman gerekiyor.. fraps iyi ama o da kasıyor...