Fenerbahcenin büyüklüğü

Sponsorlu Bağlantılar

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahcenin büyüklüğü
'Onun büyüklüğü başka...'

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" 25 yıldır kazanılamayan Kupa'ya yine erken veda eden Fenerbahçe yara sarıyor. Bu sözler, dün resmi internet sitesinin açılış sayfasını oluşturdu.
29.2.2008

Çeyrek asırlık bir özlem
Fortis Türkiye Kupası’nı 25 yıldır müzesine götüremeyen ve bu sezon da Galatasaray’a kaybederek erken veda eden Fenerbahçe’de yaralar elbirliğince sarılmaya çalışılıyor. Yönetim de, camiaya moral vermek amacıyla, kulübün resmi internet sitesinin açılış sayfasına, rahmetli spor yazarı İslam Çupi’nin; “Fenerbahçe’nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” şeklindeki sözlerini koydu.
Akşam saatlerinde değişti
Gün boyu sitenin açılış sayfası olarak kalan bu ünlü sözler, Sarı-Lacivertli futbolcuların yenilgi sonrasında taraftarlarca tribünlere çağrıldığı ve oyundan atılan Volkan’ın Fenerbahçe armasını gururla gösterdiği anın fotoğraflarıyla desteklendi. Resmi internet sitesinin açılış sayfası, saat 16.00 dolaylarında değiştirildi. Bu kez sayfaya, Sarı-Lacivertli Erkek Basketbol Takımı’nın Abdi İpekçi Salonu’nda Lietuvos Rytas ile oynayacağı maça taraftarları davet eden bir tema kondu.

kurt bey

kurt bey

Üye
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" :kop::kop::kop: ben bu kafa sadece gülerim adı konamayan ne olduğu belli olamayan bişiler var biz bu yüzden çok büyüğüz ama sebebini bizde bilmiyoruz demek gibi bişi bu:kop:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
:eheaziz baskanlıgı bırakıyomu cunku bu 2sene once gs sampıyon oldugunda unutturmak ıcın ıstıfa edıcem demıstı

ouSahin

ouSahin

Üye
parasız pulsuz takımların küçük takımların göremedigi bir büyüklük...biz hep büyüyecez Aziz Başkan ve taraftarla...o zaman size gülücez:)

Kupayı bu sene de alamamış olmamız bizim istikrarımızı degiştirmez...

Avrupa maçlarında artık bizi rezil eden takımlarımız düşünsün ne kadar büyük olduklarını...

arslansem

arslansem

Üye
Kedi ciğer meselesi :) yazıııık :haha:

Kuzen

Kuzen

Üye
parasız pulsuz takımların küçük takımların göremedigi bir büyüklük...biz hep büyüyecez Aziz Başkan ve taraftarla...o zaman size gülücez:)

Avrupa maçlarında artık bizi rezil eden takımlarımız düşünsün ne kadar büyük olduklarını...

Siz sadece bu sene değil son 26 senedir kupayı alamıyorsunuz.İşte bu istikrardır.

Daha önce de bazı arkadaşlarıma söylediğim şeyi burda da söylemek istiyorum.
Fenerbahçeliler, Galatasaray'ı avrupada eleştirebilecek en son kişilerdir.:bigstar:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Siz sadece bu sene değil son 26 senedir kupayı alamıyorsunuz.İşte bu istikrardır.

Fenerbahçeliler, Galatasaray'ı avrupada eleştirebilecek en son kişilerdir.:bigstar:

sebep ? 8 Senedir avrupada dibe vuran galatasarayı elestırmek Herkesin işidir..

Kuzen

Kuzen

Üye
Siz çok tavana vurdunuz galiba :hmmm:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vurmaya devam edeceğiz..Ediyoruz da.

ouSahin

ouSahin

Üye

dostum ben zaten sene demedim bu sene de alamadık dedim:) Şuan ben sizi 5-1 lik skorla eliştirebilirim ya UEFA daki son zamanlar yaşadıgınız rezillikleri:)

2000 senesindeki başarı son avrupa seferiydi artık bitti yıkılış devri artık kabullenin bunu...

Kuzen

Kuzen

Üye
Yıkılış demek çok fazla ütopik olmaz mı ? Biz bari yükselme ve duraklama dönemlerini gördük.Peki siz hangi dönemdesiniz.Bir üst tura geçince kupayı kazanmış havaları ile yorumlar yapmak ne kadar doğrudur.

Şunu da unutmadan söyleyeyim hala o yıkık takımın sayesinde avrupada 2 takımla şampiyonlar liginde oynuyoruz.;)

ouSahin

ouSahin

Üye
Yıkılış demek çok fazla ütopik olmaz mı ? Biz bari yükselme ve duraklama dönemlerini gördük.Peki siz hangi dönemdesiniz.Bir üst tura geçince kupayı kazanmış havaları ile yorumlar yapmak ne kadar doğrudur.

Şunu da unutmadan söyleyeyim hala o yıkık takımın sayesinde avrupada 2 takımla şampiyonlar liginde oynuyoruz.;)

o havalarla yorum yapmıyorum çnkü daha bir üst tura geçmek için avantajlı bir skorumuz yok..

aynı zaman sayenizde olan birşeyi hala devam ettirmemizde güzel birşey degilmi bununlada yetinmeyin büyük bir başarıymış gibi;)

bu arada bizde yükseliş dönemindeyiz büyüyoruz..

Kuzen

Kuzen

Üye
Devam ettirdiğiniz şey nedir tam olarak?Ülke puanının sürekli düşmesi mi?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ülke puanının artmasına yardımcı olabilmek..8senenin ezikliği var ülkede? Bunun yükselmesi için uğraşıyoruz kendi çapımızda.Ülke açısından..Bari bu ülkeye başarılan kazandıran takım şimdi avrupada ne sırada çok düşündürücü..Bu mu büyüklüktür.

ykmk

ykmk

Üye
    Konu Sahibi
gecmise mazi denir buralarda.bugun gecmişine sıgınanlar gelecekte hiçbişey basaramazlar...unutmayın ey galatasaraylılar..

kurt bey

kurt bey

Üye
gecmise mazi denir buralarda.bugun gecmişine sıgınanlar gelecekte hiçbişey basaramazlar...unutmayın ey galatasaraylılar..
bizim sığınacak bi geçmişimiz var şanlı şerefli,sizde ne var ?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bide Şöle Bişey Sözüm Meclisten Dışarı Galatasaray Taraftarı Kadar Küfürlü Konuşan Bir Taraftar Görmedim Şu Yaşıma Kadar Yan Apartmanda Galatasaray lılar Derneği Var Herifler Maç Başlamadan Ana Avrat Sövmeye Başlıyo...Daha Ne Diyim:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Ülke puanının artmasına yardımcı olabilmek..8senenin ezikliği var ülkede? Bunun yükselmesi için uğraşıyoruz kendi çapımızda.Ülke açısından..Bari bu ülkeye başarılan kazandıran takım şimdi avrupada ne sırada çok düşündürücü..Bu mu büyüklüktür.
Ezik deme fenerliler kızar :ehe
Bişey denilemez artık ne diyeyim
Ne yapmışsınız?Koyun icraatlarınızı ortaya çatır çatır konuşun hep beraber susalım!!!
Kaç kere Şampiyonlar Ligini aldınız?
Kaç kez Uefayı aldınız?
Kaç lig şampiyonluğunuz var?
Ligde kaç puan arayla şampiyonluğa koşuyorsunuz?
Türkiye kupasını kaç kez aldınız?
Bu ne havadır anlamadım hiç...
Beğenemediğiniz takımı hiç çekemiyorsunuz.Laf yerine icraat olsaydı Türkiye dünya sıralamasında ilk sıradaydı
Parayla Roberto Carlosu almakla dünya kulübü oldum demekle iş bitmiyor beyler...Uyanın artık!!!
Küçümsediğinz takım her alanda(Türkiye şampiyonluğu 1 fark hariç) size fark atmış durumda
Şu an aynı durumda olmayabiliriz.Her takım varlığı boyunca zirveye oynayamaz.Ama keşke fenerbahçenin de tarihinde övünülecek bişeyleri olsaydı.Kafamızı şişirseydiniz.Biz de sussaydık...
Bu kadar...
Seviyemize ulaşana kadar kendinizin üstünüzde göremediğiniz takımımıza yazdıklarınıza cevap yazmayacam artık.
Çeyrek finale çıkıp çekemediğiniz Galatasarayın başarısına ulaşmanız dileğiyle... :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye

Bencede Avrupa maçlarında artık bizi rezil eden takımlarımız düşünsün ne kadar büyük olduklarını mesela "0" çeken Fenerbahçe ;)

sebep ? 8 Senedir avrupada dibe vuran galatasarayı elestırmek Herkesin işidir..

En azından zirveden aşağı doğru iniyoruz.Sizin hiiiiç göremediğiniz ve göremeyeceğiniz yerlerden. ;)

Vurmaya devam edeceğiz..Ediyoruz da.

Yawaş vurda sekip kafana gelmesin :ehe

dostum ben zaten sene demedim bu sene de alamadık dedim:) Şuan ben sizi 5-1 lik skorla eliştirebilirim ya UEFA daki son zamanlar yaşadıgınız rezillikleri:)

2000 senesindeki başarı son avrupa seferiydi artık bitti yıkılış devri artık kabullenin bunu...

Yıkılış devrindeki bir Galatasaray'la yükseliş devrindeki bir Fenerbahçe'nin ligde aynı konumda olması ne kadar ilginç değilmi ? :ehe

Kimsenin yaptığı büyüklük değil zaten.Ligden başka yerde Türkiye Kupası'nda bile başarısı olmayan Fenerbahçe büyük diğerleri küçük.Haklısın canım dewam et sen.Rüyalarda buluşuruz ;)

Üst Alt