ismail
Üye
sadece bazı kişilerŞimdi buraya pc den yazılmıyomu![]()
sadece bazı kişilerŞimdi buraya pc den yazılmıyomu![]()
Alma İsmail almaaa!!!! Xiaomi 10400 lük Gri al bunu almaaaaşimdi yaz o tavsiyeni buraya
ben bunlar patlicak diye çok korkuyom laAlma İsmail almaaa!!!! Xiaomi 10400 lük Gri al bunu almaaaa

Yok patlamazben bunlar patlicak diye çok korkuyom la![]()
ama ben cihazın bataryasını bozar diye korkuyom ama yinede alıcam, çok çılgınım yine :Pisa abiye sorduğum gibi 2070 mAH bataryayı kaç saatte şarj eder bu alet önemli kısım buYok patlamazama ben cihazın bataryasını bozar diye korkuyom ama yinede alıcam, çok çılgınım yine :P

Akım şeysine falan bağlı galiba pek bilmiyorum:P 1 buçuk saatte eder galibaisa abiye sorduğum gibi 2070 mAH bataryayı kaç saatte şarj eder bu alet önemli kısım bu![]()
bencede bozma şansı var mesela iphone başka şarj aletiyle şarj edince bozuluyo diye duymuştum ki tanıdığımın başına geldi şarjı az gitmeye başladıYok patlamazama ben cihazın bataryasını bozar diye korkuyom ama yinede alıcam, çok çılgınım yine :P
ne kadar akım yolladığına bağlı yüksek yolluyosa kısa sürede olurisa abiye sorduğum gibi 2070 mAH bataryayı kaç saatte şarj eder bu alet önemli kısım bu![]()

Akım şeysine falan bağlı galiba pek bilmiyorum:P 1 buçuk saatte eder galiba
o zaman gayet iyi sanırımda kaç mAH akım yollarsa 2 saat civarı dolarbencede bozma şansı var mesela iphone başka şarj aletiyle şarj edince bozuluyo diye duymuştum ki tanıdığımın başına geldi şarjı az gitmeye başladı
ne kadar akım yolladığına bağlı yüksek yolluyosa kısa sürede olur![]()
valla onu bilemem o kadar fizik yok bendeo zaman gayet iyi sanırımda kaç mAH akım yollarsa 2 saat civarı dolar
özelliklerinde yazması lazım ne kadar yolladığıO alacağın cihaza göre değişir sen hangisini alıcan?o zaman gayet iyi sanırımda kaç mAH akım yollarsa 2 saat civarı dolar
kalitelisini bulmak gerek bunlarınO değilde ben Migros'ta 2000 mahlığını gördüm ipad 4 ve 925 e yararmı ?
Ben PowerBank ın 2000 Mah olanını gördüm Migros'ta işe yararmı ipad 4 Yada 925 e ?O alacağın cihaza göre değişir sen hangisini alıcan?
normal şarj aleti ile aynı akımı gönderiyor 5vo zaman gayet iyi sanırımda kaç mAH akım yollarsa 2 saat civarı dolar
Küçük dikdörtgen mi renkli?Ben PowerBank ın 2000 Mah olanını gördüm Migros'ta işe yararmı ipad 4 Yada 925 e ?
yazsın ben hesaplaeımvalla onu bilemem o kadar fizik yok bendeözelliklerinde yazması lazım ne kadar yolladığı

araştırcağım daha ama şekil bişi alırımO alacağın cihaza göre değişir sen hangisini alıcan?