Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fortis Türkiye Kupası: Galatasaray 2 Fenerbahçe 1
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qwertyuiop
Üye
100 yıllık sonuçlara bakınca
sizi 100 küsür kere yenen bi galatasaray var bu kadar istisna olmaz
bidibidi12
Üye
yahu arkadaşlr bu resimleri kim akıl ediyor kim çiziyorsa harika leverkuzen maçında eski açıkdaydım inanılmaz bi şov hazırlamışlardı gerçekden emeği geçenlere buradan teşekkür ederimm....
kaç kere kaç kere yenmiş?iNanmıyorum ya 400 dedin Lütfen istatistikleri koyarmısın? eğer öyleyse ben özür dileyeceğim senden? Sen getiremezsen ben getireceğim.
400 kere yendiğini ispatla? Veya genele bakıldığında Gs2nin fenerden daha çok galibiyeti olduğunu ispatla.?
Bunları yaparsan imzama en büyük galatasaray yazıcam 1 ay boyunca. Hadi bakalım. Ya bende yaparım 1 ay de istatistikleri ekle. Yada özür dilerim diyerekten doğru olanı yaz.
Hodri meydan.
qwertyuiop
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NeedLeFLuff
Üye
Toplam maçlarda Fenerbahçe'nin 12 tane daha fazla galibiyeti var die biliyorum.
Kupalardan bahsediyorsa o arkadaş kupalarda Galatasaray'ın bariz galibiyet üstünlüğü var ama 400 tane olması imkansız.O kadar maç Kupa tarihinde oynanmamıştır bile
evet cıkar ortaya 400 kere yendiğini diyeceğim..bekliyoruz
qwertyuiop
Üye
400 yanlış yazdım ve düzelttim yukarı bakabilirsin.dikkat ederseniz klavye de 1 ve 4 alt alta.sadece bi yazım hatası var istersen yenisine göre yapalım
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Fakelere cevap yazmayın arkadaşlar.
JCKL'ın kaçıncı fake'i bu artık bıktık. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler.
DiaBLoS
Admin
Evet ben daha bulabilirim nickleriNİ..Çünkü bu tür cvpları kendisi veriyordu..Kurtoglu85 arkadaşıma teşekkür ediyorum..
arslansem
Üye
Aslan olduğu sürece kuşlara kupa yasak!!!
JaNbErG
Emekli Yönetici
kanaryaya kupa yasak desen daha iyi olurdu kupa kralı asıl besıktastır