Yardım bu virüsü nasıl silebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hemen indirip deniyorum :)

okanbiz

okanbiz

Üye
indirdikten sonra ayarlar bölümünden languages türkçeye çevir biraz kurcala rootkiti de devreye sokmalwarebayts la tara virüs bulmazsa en son yüklediğin programı kaldır .
virüs olmayada bilir .

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
indirdikten sonra ayarlar bölümünden languages türkçeye çevir biraz kurcala rootkiti de devreye sokmalwarebayts la tara virüs bulmazsa en son yüklediğin programı kaldır .
virüs olmayada bilir .
3 dakikada 40 tane tehdit buldu. ve hala devam ediyor .. virüsleri temizledikten sonraki performansını merak ediyorum :)

okanbiz

okanbiz

Üye
3 dakikada 40 tane tehdit buldu. ve hala devam ediyor .. virüsleri temizledikten sonraki performansını merak ediyorum :)
onların tamamı virüs deil spyware roort kit malware virüs karışık ne varsa buluyo ayarları resimdeki giibi yap pc açılışını etkilemesin ve de diğer virus programın varsa kaldır sadece bunu kullan süper

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
onların tamamı virüs deil spyware roort kit malware virüs karışık ne varsa buluyo ayarları resimdeki giibi yap pc açılışını etkilemesin ve de diğer virus programın varsa kaldır sadece bunu kullan süper
yardım için çok teşekkürler. tarama bitmek üzere.

okanbiz

okanbiz

Üye
silmeyi yada karantinaya almayı da uygula ve geçmişten karantinayı komple sil yeniden başlat

• Beğen
ismail

ismail

Üye
çok mesaj yazılmış okumadım :D adwcleaner kullan o toolbar ve reklamları engeller olmazsa avira kurup virüs taraması yap

• Beğen
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
çok mesaj yazılmış okumadım :D adwcleaner kullan o toolbar ve reklamları engeller olmazsa avira kurup virüs taraması yap
adwcleaner etkili biliyorum ama onunla uğraşmak istemedim. ve sorunum çözüldü. teşekkürler yardım etmeye çalıştığın için :)
silmeyi yada karantinaya almayı da uygula ve geçmişten karantinayı komple sil yeniden başlat
dediklerini yaptım. bilgisayarın rahatladığını hissedebiliyorum. :D teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-