Karşılaştırma Takas yapaym mı

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
M8 al.G3 e falan 300 lira sakın verme.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
1500 1800 arası sahibinden.com da var

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 un sifiri zaten 1800 nasi istiyorlar o kadar anlamadim kafa kafaya girmeleri lazim

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bencede kafa kafaya girmeleri lazım sonuçta ikiside amiral gemisi en son modeller çıkalıda oldu yani

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kafayi yemisler iyice adam uste istiyor neymis ram 3 gb mis falan filan

byAndroid

byAndroid

Üye
kafayi yemisler iyice adam uste istiyor neymis ram 3 gb mis falan filan
Sende deseydin kardes benim telefon su gecirmiyor naberr [emoji41] kalp hizi atis sensoru parmak okuma felan var deseydin ne ayaksin olum deseydin yeni toucwizim yeter diyeydin [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: man20, B.A.R.O.N ve Kingmortall
man20

man20

Üye
bi 3 gb ram ve lazer otofocus var die de 300 lira verilmez. 100 lira deseydi olurdu bence.

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
bi 3 gb ram ve lazer otofocus var die de 300 lira verilmez. 100 lira deseydi olurdu bence.
kafam karısik lg g3 300 uste istiyor z2 ve one m8 kafa kafaya isteyen var ama iphone 6 ve note 4 de gelecek ne yapmalıyim bilmiyorum

foreverthe

foreverthe

Üye
kafam karısik lg g3 300 uste istiyor z2 ve one m8 kafa kafaya isteyen var ama iphone 6 ve note 4 de gelecek ne yapmalıyim bilmiyorum
1 hafta filan daha bekle hocam. Bence yine Samsung alma ama sen bilirsin.

• Beğen
man20

man20

Üye
Z2 al bence daha mantıklı. bende alcam Z2 1-2 aya kadar. ama adamdan alırken seri numarasına bak. ben en son forumda 14W24 serisini gördüm ve sorun yoktu bu seride. mutlaka 24'ünde üstünde rakamlar vardır. 24 ve üstü olan bi seri al. 22 ve altı için sorunlu diolardı belki 23 ve 24'e de sarkma durumu olabilir en kötü ihtimali düşünürsek :D sen o yüzden 24 ve üstü olanı al. seri numarasına bakmak için telefonda SD card'ın bulunduğu kapağı aç altında kızak varmış orda onu çek orda yazıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Z2 al bence daha mantıklı. bende alcam Z2 1-2 aya kadar. ama adamdan alırken seri numarasına bak. ben en son forumda 14W24 serisini gördüm ve sorun yoktu bu seride. mutlaka 24'ünde üstünde rakamlar vardır. 24 ve üstü olan bi seri al. 22 ve altı için sorunlu diolardı belki 23 ve 24'e de sarkma durumu olabilir en kötü ihtimali düşünürsek :D sen o yüzden 24 ve üstü olanı al. seri numarasına bakmak için telefonda SD card'ın bulunduğu kapağı aç altında kızak varmış orda onu çek orda yazıyor.
hemen hemen s5 ile aynı ozellikler arayuz ve 1 2 ozellik hariç htc almak istiyorum aslinda ama iphone 6 guzel biseye benziyor

Seglopsi

Seglopsi

Üye
g3 ile etme bence arkadaşımda var kamerasını gerçekten beğenmiyor. ben nokia kullanıcısıydım bunca yıl, n9'dan sonra s5'in kamerasını beğenmedim açıkçası ama g3 ile çekilmiş birkaç fotodan sonra s5'in daha iyi olduğuna karar verdim. ayrıca 2k çözünürlükte +1 gb ram'in pek artısı olacağını düşünmüyorum.

fk555897

fk555897

Üye
Bence takas etme. S5 güzel bir telefon diğerlerine geçmeye gerekmez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt