s3 e root atamadım. yardim

Sponsorlu Bağlantılar

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
s3 e root atamadım. yardim
Odinle yapmaya calistim tel yeniden basladi ama hala root yetkisi yok. Ve supercuser filanda gelmedi. Bende ellemedim daha. Ama tuslar ile rebot now diyip fabrika ayarlarına geri donmuyor dosya bulunamadi diyor. Silmis orayi simdi napacam yardım... frame root var dediler cihazim 4.3 calismadi frame root.. :(

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Telefoncuya ver belki pc den bakılabilir. Veya internetten yedekleme indir

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
Easy root ile root atabilirsin

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
Android sürüm yükseltmeyle ilgili konu açtım başlangıçta nasıl root atılır Yazdım oradan bakabilirsiniz.
Buyrun link
Galaxy S3 i9300 - Galaxy S3 Android Sürüm Yükseltme 4.4.4 KİTKAT ArchiDroid 2.5.3 (06.09.2014) - MaxiCep
hocam cynogen mod atmak ıstemıyorum kı ben :D lg p503 optımus one a root atmam 2 dk mı aldı buna bı atamadım ya :D
Easy root ile root atabilirsin
o nasıl bişi ? frame root gıbımı ?

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
hocam cynogen mod atmak ıstemıyorum kı ben :D lg p503 optımus one a root atmam 2 dk mı aldı buna bı atamadım ya :D
o nasıl bişi ? frame root gıbımı ?

Evet frame root gibi tek tıklama ile root atıyo.

NextWorld

NextWorld

Üye
Kardeş sana rom kur diyen mi oldu:D
En kolay yolu yazdım.
Açtığım rom konusunun başında Galaxy S3 nasıl rootlanır onu yazdım.
kingo programı ile
Bi okuma zahmetine girseydin görürdün demek istediğimi:ehe

NextWorld

NextWorld

Üye
Siz bilirsiniz Kingoyla en kötü taşçatlasa 2 dk SÜRMEZ,

burak1553

burak1553

Üye
Odinle yapmaya calistim tel yeniden basladi ama hala root yetkisi yok. Ve supercuser filanda gelmedi. Bende ellemedim daha. Ama tuslar ile rebot now diyip fabrika ayarlarına geri donmuyor dosya bulunamadi diyor. Silmis orayi simdi napacam yardım... frame root var dediler cihazim 4.3 calismadi frame root.. :(

1 dakikada tamam bilgisayarada gerek yok ;)

NextWorld

NextWorld

Üye
Orjianal recoveryden flashlanıyor mu?

NextWorld

NextWorld

Üye
O zaman nasıl flashlıcak adamda cwm yokki:D

burak1553

burak1553

Üye
O zaman nasıl flashlıcak adamda cwm yokki:D
Öyle birşey dediğini görmedim ayrıca orjinal recovery bozuk değilse flashlanır senin daha iyi ve daha kısa bir çözümün varsa yardımcı ol

NextWorld

NextWorld

Üye
Yazdım Ben yazacağımı konu sahibine yeterince cevap verildi çözüm yollarından biri ile root yapabilirsiniz.
Daha fazla söze gerek yok.

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
Yazdım Ben yazacağımı konu sahibine yeterince cevap verildi çözüm yollarından biri ile root yapabilirsiniz.
Daha fazla söze gerek yok.
Beyler munat hakli cozum geldi zaten her turlu sec begen al 3-4 farkli cozum oldu konu. Saolun hepinize :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt