GRAVITY SWING: Bir Uzay Macerası

Sponsorlu Bağlantılar

sevginsen

sevginsen

Üye
    Konu Sahibi
GRAVITY SWING: Bir Uzay Macerası
Oyunda konu uzay mekiği patlayan bir astronotu kurtarmak. Uzaya savrulan astronotu meteorlar, uydular ve uzay cisimlerinden kurtarmaya çalışıyoruz.

- Basit bir kontrol sistemi mevcut: Ekrana dokunduğunuzda uzay giysisi ateşleniyor ve astronot yer değiştiriyor bu şekilde onu savrulmaktan veya meteorlara çarpmaktan kurtarıyorsunuz.

*GOOGLE PLAY LİNKİ:

*OYUNUN VİDEOSU:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

*OYUNUNDAN GÖRÜNTÜLER:

Arkadaşlar ben amatör bir oyun programcısıyım. Tek başıma çalışıyorum, tüm grafik tasarımlar programlama hepsi bana ait. Oyunumu indirip oynayarak, markette puan ve yorum göndererek bana destek olabilirsiniz.

Önerileriniz ve destekleriniz sayesinde kendimi geliştirmeyi hedefliyorum sizde yardımcı olursanız çok memnun olurum.

*GOOGLE PLAY LİNKİ:

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
teşekkürler ama resimler gözükmüyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

sevginsen

sevginsen

Üye
    Konu Sahibi
Asıl ben teşekkür ederim. Resimleri tekrar kontrol eder misiniz bende görünüyor şuan ama düzelteyim görünmüyorsaArkadaslar oyunu oynayan varsa goruslerini yazarsa memnun olurum

R GAMES 58

R GAMES 58

Üye
Asıl ben teşekkür ederim. Resimleri tekrar kontrol eder misiniz bende görünüyor şuan ama düzelteyim görünmüyorsaArkadaslar oyunu oynayan varsa goruslerini yazarsa memnun olurum
Bende Oyun Programlamakla uğraşıyorum Tek başına zordur iyi bilirim destek ve yardımcı olmaya çalışırım sana başarılar bana burdan ulaşabilirsin.

Üst Alt