Alınık Turkcell Maxi Pro 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Maxi Pro 5
Slmlar arkadaşlar, Garantisi önemli değil turkcell maxi pro 5 satacak olanlar varsa müşteriniz hazır :-)

hunnkaar

Üye
Bende var temiz telefon .

hunnkaar

Üye
Ne root nede ROM islemleri hic yapilmadi. Fiyati 260 garantili faturali ime sorunu olmaz genelde 2el tellerde ime klon sorunu yüzde 80.

srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
Abicim nerelisin sen, sana nasıl ulaşabilirim bi telefon filan varsa numara yaniAbicim nerelisin sen, sana nasıl ulaşabilirim bi telefon filan varsa numara yaniTelefonu kesin satacaksan ben alırım fiyatta sıkıntı yok, garanti umrumda değil olsun olmasın, anlaşalım biz bi söz alalım hemen alacam ben
Ne root nede ROM islemleri hic yapilmadi. Fiyati 260 garantili faturali ime sorunu olmaz genelde 2el tellerde ime klon sorunu yüzde 80.

Satacan mı telefonu??

hunnkaar

Üye
Satacagim tabiki telefon bakiyorum
Rizeliyim sen nerelisin.

srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
Satacagim tabiki telefon bakiyorum
Rizeliyim sen nerelisin.

Ben kahramanmaraş lıyım, memleket sorun değil ptt nin bunun için sağladığı bir yöntem var, sen cihazı postaneden gönderiyosun kapıda ben parayı vermeden cihazı bana vermiyor postacı, en güvenilir yöntem bu, hayırlı tabi, inşallah bana satarsın, inşallah sende bulursun bi telefon
0535 513 03 82
bu da benim numaram

hunnkaar

Üye
Maraş In neresindesin
Adresini ver hazirlayayim paketini yarin cumartesi kargolar öğlene kadar calisir pazartesi vereyim kargoya.

srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
tmm o zaman eyvallah sen şöyle yap Kahramanmaraş/Çağlayancerit postanesine Serkan IBRIK adına gönder ben ordan alırım sana bi numara verecekler postaneden onu bana gönder takip ediyim geldi mi gelmedi mi diye
Maraş In neresindesin
Adresini ver hazirlayayim paketini yarin cumartesi kargolar öğlene kadar calisir pazartesi vereyim kargoya.
tmm o zaman eyvallah sen şöyle yap
Kahramanmaraş/Çağlayancerit postanesine
Serkan IBRIK adına gönder ben ordan alırım
sana bi numara verecekler postaneden onu
bana gönder takip ediyim geldi mi gelmedi
mi diyeGardaş sen numaranıda ver bana

hunnkaar

Üye
Tamam pazartesi yollarim daha önce ptt kargo ile HDD satmistim ankaraya 05413534553

srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
Tamam pazartesi yollarim daha önce ptt kargo ile HDD satmistim ankaraya 05413534553
Eyvallah kardeşim Allah razı olsun uzun zamandır arıyordum bu telefonu, fiyat 260 dedin ama düz olsun 250 olsun yav :-)

hunnkaar

Üye
Neden 260 dedim telefon sifir olduğu için asil aldigim mxplas5 sürekli arizalaniyordu Genpa geri aldi sifir cihaz verdi garantiden.

srknibrk

srknibrk

Üye
    Konu Sahibi
Neden 260 dedim telefon sifir olduğu için asil aldigim mxplas5 sürekli arizalaniyordu Genpa geri aldi sifir cihaz verdi garantiden.
tmm abicin 260 olsun önemli değil sen gönder cihazı, aparatları kutunun içinde olsun ama

hunnkaar

Üye
TM pazartesi kargoda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt