Ve olay adam konuştu...''Küfür etmedim...''

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ve olay adam konuştu...''Küfür etmedim...''
Ve olay adam konuştu...

Lincoln, Volkan'a küfür etti mi? İşte cevabı...

AA

Galatasaraylı futbolcu Lincoln, Fortis
Türkiye Kupası'nda dün Fenerbahçe ile yaptıkları maçta kaleci Volkan
Demirel'in, kendisine yönelik saldırısına gerekçe olarak küfür ettiğini
ileri sürmesine tepki gösterdi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde, yaşanan olayla ilgili
bir açıklama yayınlayan Brezilyalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı:
"Dün akşam oynadığımız maçta rakip takım kalecisi (Volkan Demirel),
bana yönelik saldırısına gerekçe olarak ailesine küfür etmiş olmamı
bahane etmiştir. Ancak bu iddiası doğru değildir. Aile olgusu benim için
futboldan bile daha önemli olduğundan, bu şekilde suçlanmış olmam beni
derinden üzmektedir. Portekizce ve Almanca lisanları dışında bildiğim
başka lisan yoktur. Bununla birlikte, dün gece maçın uzatma
dakikalarında rakip takım kalecisinin şahsıma karşı yaptığı talihsiz
davranış ve maç sonrasında verdiği demecin sportmenliğe yakışmadığının
bilinmesini istiyorum."

qwertyuiop

Üye
bence de lincoln küfür etmedi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabi küfür etmedin ondan kaçtın demi..yerlere serildin..Dua et elinden aldılar şu an da vefat etmiş olacaktın..

sahayı turladın be ne kaçıştı ooo...Öleceğin aklına geldi sanırım

qwertyuiop

Üye
Tabi küfür etmedin ondan kaçtın demi..yerlere serildin..Dua et elinden aldılar şu an da vefat etmiş olacaktın..

sahayı turladın be ne kaçıştı ooo...Öleceğin aklına geldi sanırım

eh benim üzerime de bi yaratık gelse ben de kaçarım.
kaçar tabi kimse canını sokakta bulmadı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Suçlu her zaman kaçar..İ love you volkan demirel.Hak edene herşey mustahak.

qwertyuiop

Üye
eeeeh volkan 8 maç cezayı haketti hakedene herşey müstehak.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
eeeeh volkan 8 maç cezayı haketti hakedene herşey müstehak.

Öyle bir ceza filan yok..Kafanızın estiği kadar verin siz:) haftaya kalesinde volkan bence.Bekleyelim görelim..Bol keseden atmadan önce

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bence de lincoln küfür etmedi.

Bu saat 14.30 sularında eğer lig tv izlediysen dudak okuma yoluyla volkanın ve lincoln'ün ettiği küfürler tespit edildi. Lincoln ingilizce olarak f... mother diye başlıyor.

Bunları söylemek için ingilizce bilmek mi gerekiyor? Lincoln dediğiniz adam avrupa da kaç tane maça çıktı uluslararası alanda. Hiç mi ingilizce bilmiyor.?

Hadi bilmiyor diyelim. Lig tv'dekiler sanırım ingiltereden birinin dudak hareketlerini okudu. Çünkü şakır şakır ingilizce konuşuyordu görüntüdeki arkadaş. ;)

qwertyuiop

Üye
Bu saat 14.30 sularında eğer lig tv izlediysen dudak okuma yoluyla volkanın ve lincoln'ün ettiği küfürler tespit edildi. Lincoln ingilizce olarak f... mother diye başlıyor.

Bunları söylemek için ingilizce bilmek mi gerekiyor? Lincoln dediğiniz adam avrupa da kaç tane maça çıktı uluslararası alanda. Hiç mi ingilizce bilmiyor.?

Hadi bilmiyor diyelim. Lig tv'dekiler sanırım ingiltereden birinin dudak hareketlerini okudu. Çünkü şakır şakır ingilizce konuşuyordu görüntüdeki arkadaş. ;)

yok bu iş böyle olmaz yaa hep işinize gelen şeyleri buluyosunuz.
bundan sonra size tama deyip devam edeceğim tartışmak istemiyorum.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
yok bu iş böyle olmaz yaa hep işinize gelen şeyleri buluyosunuz.
bundan sonra size tama deyip devam edeceğim tartışmak istemiyorum.

Tamam diyerek insanın susması yerine, elindeki ciddi veri ve bilgilerle cevap vermesini yeğlerim.

Saygılar. ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Wala pozisyon öle tartışılacak bir faul olsa elle oynama olsa tamam tekrar tekrar izleyip tartışacam ama küfür olayında bişe diyemem bilemeyiz çünkü ne oldu ne bitti.

Lig tv deki dudak okuma falan varsa doğrudur.İzleyemedim.Küfretmişse ayıp etmiş.Sahada herkes birbirine küfrediyor Volkan da etmiştir kesinlikle bu maç dielse herhangi bir maçta etmiştir.Ama bu denli büyümesinin sebebi Volkan'ın yenilginin üzüntüsüyle çok sert tepki göstermesi.Saha içinde adamın kasıklarına tekme atarsan hemde hakem 1 metre yanındayken üstüne bide kovalar tekme atmaya çalışırsan sonuçlarına katlanırsın.Lincoln kaçmakla akıllı davrandı.Karşılık verse oda ceza alırdı.

qwertyuiop

Üye
Öyle bir ceza filan yok..Kafanızın estiği kadar verin siz:) haftaya kalesinde volkan bence.Bekleyelim görelim..Bol keseden atmadan önce

görelim bakalım haftaya volkan kalede olursa ben fenerbahçeli oılurum.yazın bunu bi yere isterseniz...

--------------- Ekleme ---------------

Tamam diyerek insanın susması yerine, elindeki ciddi veri ve bilgilerle cevap vermesini yeğlerim.

Saygılar. ;)

biz bilgilerle cevap vermesine veririz ama siz hemen yok hakem yok federasyon diye diye ağlıyosunuz.ben napiym.

kurt bey

kurt bey

Üye

direk kırmızı kart görmüş bi oyuncu 2 maç ceza alır kurallara göre. Kimse kafasına estiğine göre değil kurallara göre yorum yapıyo sen hariç. Hep bekleyelim görelim diyorsun bunuda bekle gör.

qwertyuiop

Üye
direk kırmızı kart görmüş bi oyuncu 2 maç ceza alır kurallara göre. Kimse kafasına estiğine göre değil kurallara göre yorum yapıyo sen hariç. Hep bekleyelim görelim diyorsun bunuda bekle gör.

bu cevabı sadece tebrik etmek gerekir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Haftaya volkanın kaleye geçmesi mi? Eğer o olursa varya ben bir daha futbol izlemem. O derece yani.

Kırmızı kart gören bir oyuncu suçsuz bile olsa direk kırmızısıysa 2 maç ceza alır. İlahi diablos :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
tek taraflı düşünmemeli, iki tarafında dediğini dinlemeli. niye lincoln günah keçisi ilan edildi anlamıyorum
volkan sütten çıkma ak kaşık sanki. adam resmen kasıklara geçirdi dizini
6 maştan az ceza yemeyecektir.
lincoln de en az 4 maç :oke:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Diablos herkesin futbol bilgisini suçluyorsun kendinden haberin yok :)
En az 3 maç bence :oke:

1980ece

1980ece

Üye
bence volkana en az 5 maç ceza gelir

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Lincoln Küfür Etmiş Olsa Bile Volkan'ın Davranışı Çok Yanlıştı:nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...